Jucării pentru copiii cuminți

Mmm … eu cred că toți copiii trebuie să primească cadouri și atâta timp cât ei se consideră copii, jucăriile sunt în topul preferințelor lor. Noi încă suntem la stadiu de jucării fără număr, chiar dacă murmură ușor că și-ar dori și o tabletă nouă. Eva este puțin cam micuță și nu știe încă să ceară deși a început să întindă mânuțele către lucrurile. Până acum bebelușii sunt de un real interes pentru ea și cred că îi voi îndeplini dorințele.

Jucării Playmobil

Jucăriile Playmobil nu-mi sunt foarte familiare. Le cunosc ca și noțiune doar că eu nu prea am cumpărat genul ăsta de jucării până acum. Unicornul vesel are foarte multe modele de jucării de genul. Chiar am fost plăcut surprinsă să văd atât de multe modele sunt pe site. În plus, acestea sunt grupate pe categorii pentru a fi ușor să mă hotărăsc asupra modelului preferat.

Jucării Playmobil Spirit – Tabăra de vară și Pru cu mânz

Spirit este un căluț foarte simpatic. Filmul este pe Netflix și chiar am văzut că acum sunt mult mai multe variante. Există chiar și un serial cu el. Nu pot să vă mint, nu m-am uitat decât 5 minute la film. Am profitat că fetele erau atrase și am zis să mă ocup de altceva în tot acest timp. De data asta am avut 2 jucării cu Spirit. Varianta mică este Pru cu căluț și mânz și varianta mare este Spirit tabăra de vară.

Ambele jucării sunt frumoase doar că cel mare, adică Spirit în tabăra de vară, este preferatul meu. Poate și pentru că are mai multe piese, are o poveste construită în jurul acestei jucării și este o jucărie interactivă. În primul rând focul acela de tabără poate fi aprins și este foarte simpatic. Nu am mai văzut asta până acum. Toate aceste accesorii și personaje le-am găsit în interiorul cutiei. Cortul este foarte frumos si este foarte incantata Criss că își poate culca personajele acolo.

Advent Calendar Playmobil – Scena de Crăciun

Advent Calendarul Playmobil este foarte captivant. Nu cred că cineva ar putea să deschidă câte o pătrățică pe zi și să găsească o singură jucărie pe zi, dar important este ideea de a descoperi treptat jucăriile. Chiar dacă această jucărie îi este destinată Evei, Cristina a desfăcut-o și a fost foarte încântată. Acest model este recomandat copiilor care au între un an și jumătate și 4 ani. Eva se încadrează perfect și vă spun sincer că plimbă personajele peste tot. Le pune după fotoliu, le așează pe covor, le duce dintr-o parte în alta a camerei, etc. Piesele sunt suficient de mari încât să nu existe niciun pericol. Nu prea mai bagă lucrurile în gură așa că sunt oarecum ferită de această frică.

Scena nașterii domnului este reprezentată perfect. Poate fi chiar o poveste frumoasă făcută în jurul jucăriei pentru ca copiii să poată înțelege mai bine ceea ce se întâmplă de Crăciun.

Vă plac jucăriile Playmobil? Care dintre acestea vă atrage cel mai mult?

You may also like

16 comentarii

    1. Foarte frumoase jucăriile Playmobil,am primit și noi acum câțiva ani un calendar Advent de la ei și copiii mei încă se mai joaca cu el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.