Cadouri personalizate de la Giftly.ro potrivite pentru sărbători

Crăciunul este tot mai aproape și trebuie să recunosc că iubesc perioada asta de dinaintea acestei sărbători. Parcă totul este mult mai intens înainte de sărbători și farmecul acela de a cumpăra cadouri. Goana după cadouri poate fi o reală nebunie pentru că de cele mai multe ori nu știu ce ar fi mai o reală provocare.

Idei de cadouri propuse de Giftly.ro

Giftly.ro este un site de cadouri personalizate care m-a ajutat foarte mult în a lua deciziile potrivite. Acesta vine cu câteva idei de cadouri gata pregătite, iar singura grijă nu va fi decât să fie oferite. Chiar dacă cadourile sunt cam aceleași pe care poate le-aș alege eu, cei de la Giftly au niște produse care se combină perfect. Cutiile sunt deosebite, sunt foarte atenți la detalii și mesajul personalizat transmis este genial.

Cutiile personalizate sunt în mai multe combinații și pe site. În funcție de buget puteți să alegeți produse mai scumpe sau mai multe produse în cutie. Acestea ar putea reprezenta cea mai bună variantă de cadou pentru Secret Santa. În funcție de bugetul de care dispuneți, puteți alege exact acel model care considerați că s-ar potrivi.

Am fost plăcut surprinsă să văd că sunt și cutii foarte accesibile, dar frumos aranjate și atent alese. Chiar și faptul că în acest gift box se află o carte mi se pare interesant. Este o recomandare bună la lectură și asta face să mă bucure.

Cum a luat naștere Giftly

Giftly.ro a luat naștere în 2020, însă pasiunea și plăcerea de a face cadouri a existat întotdeauna. În acest business sunt trei prieteni, acei oameni care se implică întotdeauna în achiziția unui cadou pentru un membru drag al familiei, pentru prieteni sau chiar pentru colegii de serviciu. Deși poate părea ciudat, au hotărât să-și urmeze pasiunea și să o transforme în ceva mai mult.

Așa a apărut Giftly.ro, unde cu multă dragoste în suflet au gândit și au pregătit pachete cadou așa cum noi ne-am dori să primim sau să dăruim celor dragi.

Cum vi se par cutiile de la Giftly? V-ar plăcea să primiți sau să dăruiți o astfel de cutie cadou?

You may also like

18 comentarii

  1. Foarte frumos arata !
    Multumim frumos pentru recomandare !
    Si mie mi ar placea foarte mult sa primesc un asa cadou !

  2. I-am descoperit de curand si imi place mult de tot conceptul, pentru ca ador cadourile personalizate, care ii transmit celui care le primeste ca te-ai gandit la el/ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.