Produse de curățare și îngrijire pentru copii de la Sebamed

Sebamed este unul dintre cele mai recente brand-uri descoperite. Până să primesc produsele pe care urmează să vi le prezint, trebuie să recunosc că nu auzisem de acest brand. Eu sunt mereu deschisă la nou și dispusă să încerc tot felul de produse pentru că sunt convinsă că sunt multe produse bune în afară de cele descoperite de mine doar că nu am avut ocazia să le încerc până-n prezent.

Produse de îngrijire pentru copii

Pielea este unul unul dintre organele pe care foarte greu reușești să o readuci la echilibru. Este de preferat să nu ai probleme pentru că sunt destul de puțini dermatologi buni care să te ajute să-ți recapeți echilibrul. Eu mă bucur că am avut probleme minore și că am ajuns la dermatolog pentru nimicuri.

Eu am o fetiță de 6 ani și o fetiță de 6 luni și începuturile lor au fost destul de diferite doar că am să vă povestesc cândva și despre aceste aspecte. Bebelușa are o rutină de curățare și îngrijire compusă din puține produse care își fac treaba foarte bine. Fetița cea mare a avut timp ca până acum să folosească mult mai multe produse și să-mi dau seama că are o piele normală care nu implică o rutină foarte sofisticată. În concluzie, ele se vor bucura de produsele Sebamed în funcție de nevoile acestora.

Șampon Sebamed Baby – Un produs cu o consitență lejeră și cu un grad de spumare relativ scăzut. Oricum toate produsele pentru bebeluși au cam aceeași consistență așa că așteptam la o astfel de textură. Are ca principală proprietate reducerea la minim a Crustei Lactea(seboreea bebelușului). Eva chiar are câteva cojițe de genul și am înțeles că sunt normale și că îi cad în timp. Acest șampon sper s-o ajute să dispară mai repede. Am 2 astfel de mostre care sunt într-o variantă mini a șamponului.

Crema de corp Sebamed este recomandată copiilor cu pielea uscată și dermatită atopică. Este un produs care conține ulei de migdale, ulei de shea, scualan și lecitină. Un produs foarte bun și hidratant. Are o textură lejeră care intră repede în piele. Eu îl folosesc după fiecare baie pentru că pielea micuței are nevoie de hidratare.

Cremă împotriva iritațiilor de scutec Sebamed – este o cremă utilă pentru bebeluși. Unii copii sunt mai sensibili și se irită imediat. Cristina a fost mult mai sensibilă ca Eva și o dădeam aproape de fiecare dată când îi puneam scutec nou o dădeam cu cremă. Eva este mult diferită. Pe ea o dau doar atunci când se înroșește și asta se întâmplă foarte rar. Voi păstra crema pentru momentul în care va fi nevoie. Observ că este valabilă 12 luni din momentul în care o deschid.

Crema extra delicată pentru copii de la Sebamed – este o cremă destinată copiilor cu piele atopică. Eu nu am probleme cu nici una din cele 2 fete așa că o voi dărui unei persoane care are o astfel de problemă. Chiar îmi doresc să fie utilă și folosită la adevărata ei valoare.

Cremă protectoare pentru față Sebamed – Cu ajutorul acestei creme, pielea din jurul gurii este protejată de saliva care stă în jurul suzetei. Eva nu are suzetă și nu are rost să folosesc un produs pe ten dacă nu este nevoie. Voi dărui și această cremă pentru a fi utilă și a putea ajuta un bebeluș.

You may also like

16 comentarii

  1. Produse bune,nici eu nu știam de acest brand ,dar am auzit de curând de el și chiar se merită încercate produsele .

  2. Interesante produsele…nici eu nu auzisem de ele până la tine… Sa ști ca eu am și acum probleme cu un fel de cojite în capul celui mic… Sunt exact unde a fost fontanella și nu scăpăm nicicum de ele…singurul șampon încercat care le-a mai diminuat paba acum a fost nivea… Iar la fundulet al meu se irită și acum.. Dacă nu-l spăl în fiecare seara e belea… Crema de fundulet este nelipsita

  3. Având în vedere ca în mai puțin de 2 luni îmi voi întâlni noul pitic, ma bucur sa aflu de aceste produse. Chiar trebuie sa încep sa achiziționez și produse de igiena personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.