Caietul pentru timpul liber – Girasol

Recapitularea unor cunoștințe este foarte bună. Caietul pe care vreau să vi-l arăt poate fi folosit ca și caiet suplimentar după care se poate lucra de acasă. Cel puțin eu așa îl folosesc. Fac doar câteva pagini pe zi așa că nu stresez copilul foarte tare cu exercițiile.

Caietul meu pentru timpul liber – 5 ani

Cristina are 6 ani doar că am zis că acest caiet poate fi făcut lejer de ea. Am mai lucrat pe astfel de caiete de la editura Girasol și pentru vârste mai mici și știam că au activități plăcute și diversificate. Categoriile acestui caiet sunt: citire și scriere, numere și mărimi, desen și joacă și decupare și lipire. Caietul este special gândit pentru ca cei mici să fie implicați în tot felul de activități logice, exersarea elementelor grafice, capacitatea de asociere, recunoașterea literelor și cifrelor și multe altele.

În ultimul timp este tot mai greu s-o implic la activități în ceea ce privesc lecțiile. Parcă nu mai are acel chef de lucru ca acum un an și tocmai din acest motiv încerc să fac totul în joacă, s-o laud atunci când face ceva bine și să n-o cert dacă nu face bine.

Activitățile propuse încearcă să stimuleze capacitățile creative și intelectuale ale celor mici. Îmi place mult acest caiet pentru timp liber pentru că are tot felul de exerciții specifice vârstei, cerințele sunt ușor de înțeles și de respectat și categoriile se împletesc perfect pentru ca copilul să nu se plictisească că face același lucru.

Eu mi-am luat acest caiet de pe Libris și chiar intenționez să iau și alte cărți de activități, dar și cărți de citit. În plus, în ultima comandă mi-am luat o carte cu o poveste foarte interesantă, specifică vârstei ei, despre care am să vă povestesc zilele următoare. Nu știu de ce, dar parcă poveștile clasice nu mă atrag atât de mult deși știu că la școală se pune accent tocmai pe acelea.

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.