Recomandare de lectură pentru weekend

Cititul nu are cum să aducă decât beneficii. Nu cred că are rost să mai punctez care sunt principalele aspecte care ne pot ajuta și cum ne îmbogățește cultura fiecare carte citită. În plus, ne poate aduce noi orizonturi și rezolvări ale unor probleme diverse. Consider că mi-am ales niște cărți interesante și tocmai din acest motiv vreau să vi le prezint și vouă în eventualitatea în care considerați că vreuna dintre ele vi se potrivește.

DIANA. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

Prințesa Diana a fost și este unul dintre persoanele care a fost și încă este foarte iubită. Povestea ei poate că ne pune puțin pe gânduri, să ne placă, să ne contrarieze și să ne facă să ne transpunem în locul ei pentru câteva minute sau chiar pe parcursul întregii lecturi.

După 25 de ani de la moartea sa în urma tragicului accident petrecut la Paris, personalitatea Dianei continuă să captiveze. Această variantă revizuită a biografiei scrise de Andrew Morton cuprinde materiale și considerații noi cu privire la moștenirea spirituală lăsată de cea supranumită „prințesa poporului”, ca și la însemnătatea ei pentru casa regală britanică. 

Cartea este extrem de apreciată și chiar este considerată că este cea mai bine documentată carte scrisă vreodată despre familia regală. Aflați multe lucruri noi și interesante despre ea. Asta în cazul în care și voi sunteți atrași de povestea ei.

Război și dragoste de Julie Berry

Un roman de dragoste tulburător, a cărui acțiune se desfășoară pe mai multe planuri în primejdioasele zile ale celor două războaie mondiale, când zeii țin în palmă soarta și inimile a patru muritori. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai apreciate cărți din ultimul timp. Povestea se împletește perfect cu partea romantică, o parte plină de umor, dar în același timp regăsim și tristețe și tragedie. Poate că nicăieri nu s-a împletit mai bine romantismul cu mitologia. Categoric, una dintre cele mai bune cărți pe care am citit-o anul ăsta! O găsiți la Editura Corint.

În ritmul inimii – Mark Burnell

Stephanie Patrick este răvășită de moartea familiei ei într-un accident aviatic. Atunci când descoperă că prăbușirea aeronavei nu a fost provocată de o defecțiune tehnică, așa cum se specula, ci de un atentat terorist, tânăra devine stăpânită de un singur gând, acela al răzbunării.

Recrutată pe neașteptate de Magenta House, o misterioasă organizație secretă, Stephanie crede că a găsit mijlocul perfect de a-și atinge scopul. Conștientă că nu mai are ce pierde, se pregătește temeinic pentru a se transforma în „Petra”, o teroristă care activează în Germania, și în „Marina”, o femeie de afaceri din Londra. Contactul cu lumea spionajului internațional o face să își dea seama cât de amorțit îi este sufletul și să se bazeze doar pe intuiție.

A fost o carte plăcută, ușor de citit pe care aș recomanda-o. Nu a fost cartea mea preferată, dar nici nu regret că am ținut-o în mână!

Voi ce-ați mai citit în ultimul timp? Ați citit vreuna dintre aceste cărți?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.