Tricouri personalizate de la Grizzly Shop

Iubesc tricourile personalizate. Îmi place faptul că pot să port un tricou cu mesajul pe care eu mi-l aleg. În plus, tricourile sunt în topul preferințelor mele pentru că pot fi purtate ca un obiect vestimentar ca atare, în combinație cu un cardigan sau chiar sub o geacă puțin mai groasă în zilele răcoroase. GrizzlyShop.ro are o diversitate foarte mare de tricouri personalizate și de aici mi-am luat foarte multe modele care mi s-au părut că mă reprezintă.

GrizzlyShop.ro – tricouri personalizate pe categorii

În primul rând, am fost extrem de entuziasmată de faptul că tricourile erau puse pe categorii pentru că mi-a fost mult mai ușor așa să aleg în funcție de preferințe. Tot ce știam era că îmi doream tricouri cu mesaje amuzante. Îmi place să aduc zâmbetul și pe fețele celor care privesc tricourile mele și la asta m-am gândit în momentul în care le-am ales. Materialul este foarte bun(bumbac), nu intră la apă și este plăcut la atingere.

Tricoul meu preferat de pe GrizzlyShoo.ro

Nu mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc în momentul în care am văzut acest tricou cu Mona Lisa purtând mască. Este genial tricoul și se încadrează perfect cu tendințele actuale. Mi s-a părut absolut perfect faptul că noi suntem nevoiți să purtăm mască peste tot și chiar și acest personaj celebru poartă mască în semn de solidaritate cu noi. Găsiți genul ăsta de tricou funnny pe site în cazul în care vă place și vouă la fel de mult ca și mine.

Tricoul antisocial a fost un alt model care m-a impresionat plăcut și care se află în topul preferințelor mele. Acesta este drăgălaș foc și nu știu de ce, dar parcă mă reprezintă extraordinar de bine pe mine în perioada asta în care nu mi-aș dori să fiu deranjată deloc.

Tricoul ANXIOUS

Inițial am zis că mă axez pe categoria tricouri de craciun doar că mi-am luat cu totul alte modele. Acesta este un alt model drăguț care îmi place mult și care mă reprezintă. Nu știu de ce mi le-am ales pe toate pe fundal alb pentru că îmi plac și tricourile negre. În fine, mesajele sunt importante.

Nu mi se întâmplă des să primesc erori pe blog, dar niciodată nu se știe așa că eu am zis să fiu pregătită cu tricoul potrivit. Se pare că am reușit să pun în valoare doar mesajul din partea de sus a tricoului și nu se vede și „Brain Cannot think right now – creierul nu poate gândi în acest moment”.

Tricoul Afterhours mă reprezintă exact pe mine în acele dimineți în care nu prea mi-am făcut somnul și ochii îmi sunt ușor crăpați. Intenționez să port acest tricou în zilele în care nu aș vrea să fiu deranjată în niciun fel și dacă pe chipul meu nu se vede oboseala, măcar să fie dedusă de pe tricou.

Care dintre cele 5 modele de tricouri vă place cel mai mult? Vă plac tricourile personalizate?

You may also like

19 comentarii

  1. Mie primul imi place cel mai tare :))
    Se simte de parca cineva poarta masca in locul tau, ca si cum iti face treaba si tu nu mai trebuie sa porti :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.