Ser facial de noapte Oil Control – Hera Medical

Brand-urile HERA MEDICAL oferă soluții naturale de îngrijire a pielii, eficiente și luxuriante, provenite dintr-o lume a creației și a simțurilor, realizată cu dragoste, pasiune, calitate și inteligență, pentru a regenera vizibil pielea și a reda o profundă stare de bine corpului, minții și spiritului.

Ser facial de noapte Oil Control

Un ser tratament potent care se adresează tenului mixt, gras, iritat, predispus la acnee sau cu pori dilatați. Formulat cu uleiuri botanice, uleiuri esențiale în grad terapeutic și vitamine, este puternnic hidratant, calmant, cicatrizant, totodată are acțiune anti-aging și antirid. Netezește pielea și îi conferă un aspect luminos. Echilibrează producția de sebum.

Acesta se absoarbe aproape instant în piele și îmi place că nu lasă tenul gras. Un alt aspect important este faptul că, în timp, secreția de sebum se reglează și nu mai lucește tenul inestetic. Eu am tenul mixt și probleme am doar în zona T, dar chiar și așa, este suficient cât să fie deranjant pentru că acest aspect poate strica machiajul. Am avut perioade în care am aplicat serul pe toată fața pentru că el este eficient și pentru micșorarea porilor.

Uleiuri prețioase în compoziția acestui ser facial Hera Medical

Un tratament anti-aging ideal pentru pielea delicată și sensibilă. Serul acesta poate fi ideal pentru că are în compoziția sa uleiuri foarte bune și prietenoase cu pielea. De fapt acestea ajută tenul să arate bine și să aibă efectele miraculoase de care v-am povestit.

Uleiul de sâmburi de struguri are proprietăți de regenerare și restructurare a piellii, emolient, antioxidant și nutritiv. eu aș putea să-l numesc un ulei extraordinar de bun. El poate fi folosit și individual în tratamentele pentru păr pentru că este genial.

Uleiul de nucă de macadamia este nutritiv, emolient, restructurant și reparator. Eu l-am mai folosit chiar și pentru corp pentru că este un ulei hidratant și foarte bun.

Uleiul de migdale dulci este emolient, delicat, fin, hrănitor și calmant.

Uleiul de lămâie echilibrează producția de sebum, curăță porii. Știam că lămâia este foarte bună în tratarea diverselor probleme ale tenului, dar despre uleiul de lămâie și beneficiile acestuia abia acum am aflat.

Uleiul de tea tree are proprietăți purifiante, antiseptice.

În funcțiile de problema tenului puteți apela la genul acesta de serumuri care vine ca o completare a rutinei de îngrijire și poate fi de un real ajutor. Asta în cazul în care considerați că aveți o nevoie reală precum hidratare, reglarea sebumului, etc.

Voi folosiți serumuri de față?

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.