Care este motivul mortii lui Toni Tecuceanu?

Toni Tecuceanu a plecat dintre noi mult prea devreme, iar ştirea cum că a murit de gripă porcină a lăsat panică în urma sa. Românii au dat năvală în spitale pentru a se vaccina. Însă familia regretatului cârcotaş nu ştie deocamdată cauzele reale ale decesului acestuia. Şi asta la o săptămână după decesul său!

Fratele acestuia, Paul Tecuceanu spune, într-un mesaj postat pe blogul bebeluşei Oana, că pe certificatul de deces nu scrie de virusul A(H1N1) sau gripa porcină!

Care să fie adevărul? Oare să fie vorba de o manipulare?

E tam-tam mare pe tema gripei de ceva vreme însă lumea nu s-a bulucit să ia vaccinul. Însă odată cu vestea că acesta murise din cauza virusului masele isterizate s-au prezentat imediat la vaccinare.

Acesta este doar un fragment din ceea ce relatează fratele lui Toni, Paul Tecuceanu.

Fratele meu a fost internat la spital in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 in stare grava. Plamanii i-au fost afectati aproape in totalitate. Doar varfurile plamanilor mai erau sanatoase. Medicii au spun inca de atunci ca sansele de supravietuire sunt mici, iar dupa simptome erau convinsi ca este vorba de gripa porcina.

I s-au facut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia dupa ce i s-a luat a treia oara secretie, rezultatul a fost pozitiv. Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul A H1N1 in organism de opt zile.

Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebelusele de la Cronica Carcotasilor i s-a spus: “Toni Tecuceanu nu are gripa porcina”.

Ciudat, nu? Asta nu e tot! Racit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alaturi de carcotasi. Bebelusa Oana chiar s-a hranit din mancarea lui. Au mancat unul dupa altul. Au respirat acelasi aer in masina timp de 8 ore. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a imbolnavit, desi medicii au anuntat ca in lume este pandemie si ca gripa porcina se ia repede.

You may also like

Un comentariu

  1. pai in primul rand pe certificatul de deces nu poate fi trecut AH1N1, pentru ca nu virusul in sine l-a omorat, ci o complicatie, daca intr-adevar despre AH1N1 e vorba si nu doar de o pneumonie neglijata. De exemplu, anticonceptionalele provoaca embolism, care poate duce la tromboembolism pulmonar, care omoara. Dar pe certificatul de deces nu o sa scrie niciodata "Cauza mortii: Diane (anticonceptionale)" ci "Tromboembolism pulmonar".

    indiferent de ce a murit omul asta, tot mort ramane. problema e in prostia maselor, care din cauza mortii unui actor mediocru, din punctul meu de vedere, s-au repezit in vaccinul asta. am avut un bariton bagat pe ventilatoare, si pe toata lumea a durut in pix. nu a profitat nimeni de moartea lui, ci pur si simplu romania duce lipsa de nitzel creier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.