Parfumul Miss You de la Vioris

Parfumul este acel accesoriu la care apelez indiferent dacă ies sau nu din casă. Îmi place să mă dau de fiecare dată cu parfum și asta pentru că-mi dă o stare de bine. Aș vrea să menționez din start că nu sunt vreo expertă atunci când vine vorba despre descrierea unui parfum, și totuși încerc să vă povestesc despre un parfum a unui brand românesc care m-a impresionat plăcut. Mai exact, să vă spun mai multe despre Vioris.

Despre parfumurile Vioris și apariția acestora

Parfumeria Vioris a apărut la începutul anului 1991 și primul parfum a lor este Vioris 13. Acesta s-a menținut în topul preferințelor cumpărăturilor ceea ce înseamnă că este un parfum căruia merită să-i acordați o atenție specială în cazul în care vreți să încercați parfumurile lor. Apoi și-a dezvoltat continuu sortimentația cu noi parfumuri create pe linia celor mai moderne parfumuri de pe piața internațională.

Calitatea parfumurilor realizate de către Vioris, precum şi preţul moderat al acestora au atras un număr tot mai mare de clienți. Produsele lor sunt cunoscute nu numai în țarǎ, ci și în strǎinǎtate, unde au ajuns prin intermediul diferiţilor cumpǎrǎtori din Cluj, care, apreciindu-le calitatea nu s-au sfiit sǎ le ofere cunoștiinţelor lor din strǎinǎtate, unde s-au bucurat de aprecieri favorabile.

Parfumul Miss You – Vioris

Eu am descoperit brandul o dacă cu întâlnirea de bloggerițe din Galați. Nu știam de existența acestuia și m-am bucurat și, chiar trebuie să recunosc, că faptul că vine de la o firmă românească m-a impresionat plăcut și m-a convins să-l încerc eu personal și să nu-l dau mai departe.

În primul rând sticluța are un design minimalist. Nu are detalii foarte impresionante, dar este vorba de conținut aici și ambalajul nu contează atât de mult. Sticluța este din sticlă, iar căpăcelul este din plastic. Mirosul este waw. Chiar m-a impresionat. Nu mă așteptam să nimeresc exact o combinație de arome care să mă cucerească.

Miss You este un parfum dulce pentru că are vanilie printre note, dar acest aspect nu mă deranjează. Mirosul nu este extraordinar de puternic încât să deranjeze. În plus, combinația dintre vanilie și restul notelor face ca, în timp vanilia să devină insesizabilă, și notele florale să iasă la suprafață. Este un parfum foarte accesibil. Potrivit atât pentru o zi obișnuită de muncă ,dar și pentru o întâlnire romantică. Singurul aspect pe care aș vrea să-l punctez din nou, ar fi ca parfumul preferat să fie cu note dulci.

Uitasem de persistență și cred că este important. Cred că rezistă destul de bine având în vedere că este un produs la un preț accesibil. Aș putea să spun că l-am simțit bine timp de 6 ore, dar pe haine se simte o bună perioadă de timp

Cunoașteți acest brand? Vă atrage ideea să încercați un parfum românesc?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

14 comentarii

  1. Nu cunosc acest parfum ,dar imi plac în general parfumurile persistente .Să te bucuri de el draga mea și să-l folosești cu plăcere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.