Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra rochii de ocazie

O rochie de ocazie foarte bine aleasa te ajuta sa arati impecabil, sa iti pui in evidenta partile frumoase ale siluetei si sa te simti extraordinar de bine in pielea ta. Insa, pentru a face o alegere excelenta, este important sa tii cont de anumite detalii. Continua sa citesti pentru a afla care sunt aspectele care conteaza in alegerea unei rochii de ocazie.

Ce tip de silueta ai?

Fiecarui tip de corp i se potriveste o anumita croiala si un anumit tip de material. Corpul de tip para este acel corp care in partea de sus este ingust iar soldurile late. Daca ai un astfel de corp, atunci opteaza pentru o rochie voluminoasa in partea de sus si dreapta in partea de jos pentru a crea echilibru intre cele doua parti. Corpul de tip mar este corpul caruia i se potrivesc rochiile drepte, cu un anumit detaliu in zona taliei pentru a o pune in evidenta. Pe de alta parte, un corp de tip clepsidra este un corp care va arata foarte bine indiferent de modelul ales. Comanda rochii de ocazie de pe jojofashion.ro si nu vei regreta.

Ține cont de material

Evident ca si materialul joaca un rol extrem de important in alegerea rochiei perfecte. Asadar, este esential sa stii cum sa il alegi pe acela care iti va pune in evidenta silueta. Materialele elastice nu sunt potrivite femeilor cu forme voluptoase. Pentru acestea, materialele fluide precum voalul sau matasea sunt cele mai bune alegeri. Totodata, materialele cu imprimeuri florale mari sunt recomandate doar femeilor cu siluete subtiri. Nu uita de culoarea rochiei care si ea trebuie aleasa in functie de tonul pielii tale. Daca alegi o nuanta vibranta atunci trebuie sa te orientezi catre accesorii cat mai minimaliste.

Care este inaltimea ta?

Ei bine, inaltimea are si ea un cuvant de spus in alegerea unei rochii de ocazie. Daca esti o femeie de statura mica, atunci va trebui sa eviti rochiile lungi sau cele peste genunchi. Cele mai potrivite sunt cele pana la genunchi sau chiar mai scurte de atat. De asemenea, tocurile inalte sunt un must-have daca vrei sa pari mai inalta si sa creezi vizual o silueta alungita si subtire. Femeile inalte se pot considera norocoase pentru ca pot purta efectiv orice tip de rochie, fie ca este una scurta, de lungime medie sau lunga pana in pamant.

Nu uita de accesorii

Evident ca si accesoriile sunt extrem de importante. De cele mai multe ori, atunci cand sunt corect alese, acestea pot pune in valoare chiar si cea mai banala rochie. Asadar, putem spune ca accesoriile sunt salvatoare in foarte multe situatii. In aceasta categorie intre incaltamintea, curelele si bijuteriile. Cu cat rochia este mai voluminoasa sau mai incarcata de detalii, cu atat bijuteriile vor fi mai simple. Ideea este sa pastrezi un echilibru intre tinuta si accesorii astfel incat sa nu fie prea mult. Totodata, daca porti o rochie de o culoare aprinsa, atunci va trebui sa porti pantofi nude si bijuterii minimaliste.

Rochia trebuie sa te reprezinte

Unele femei aleg sa poarte rochii de ocazie Jojofashion care sunt la moda, insa care nu le pun in valoare silueta. Este foarte important sa porti intotdeauna o rochie care te avantajeaza si care te face sa te simti bine. Exista atat de multe modele de rochii incat nu este deloc greu sa faci alegerea potrivita. In acelasi timp, moda este ciclica, asa ca nu doar ce este la moda sezonul acesta trebuie purtat. Incearca mai multe modele diferite pana cand descoperi acea rochie care iti vine perfect si care te face sa te simti bine in pielea ta.

Care sunt criteriile de care ții cont atunci când îți alegi o rochie de ocazie?

You may also like

10 comentarii

  1. Eu aleg doar rochiile care imi vin perfect si in care ma pot misca in voie. Vreau sa fie si comode si elegante.

  2. În principiu țin cont de aceste criterii, dar cel mai mult îmi place să apelez la soluții personalizate.
    Îmi plac creațiile de pe site-ul recomandat, mulțumesc!

  3. De obicei rochiile de seara prefer sa le probez,sa le cumpăr din magazin fizic pentru că am dat-o in bara de multe ori comandând online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.