Investește într-o geantă de piele cu stil

Iubesc gențile și recunosc că ele reprezintă o mică slăbiciune pentru mine. Am descoperit în urmă cu puțin timp că această pasiune necesită spațiu. Chiar nu mai am unde să-mi pun gențile așa că am zis să nu fac mai mult de 1-2 achiziții pe sezon pentru că nu mai am loc de ele. Încerc să cumpăr accesorii practice care pot fi folosite la mai multe ținute și să nu mă restricționeze în acest sens.

Geanta neagră este nelipsită din dressing-ul meu

Geanta neagră este potrivită în diverse combinații vestimentare. Aceasta nu te restricționează în niciun fel. Dacă vorbim strict de culoare, culoarea neagră este cea mai permisivă din acest punct de vedere. De exemplu, pe Wevelvet.ro modelul de geantă de mai sus este disponibil pe 3 culori. Mie îmi plac toate doar că eu aș prefera varianta clasică pentru că este mult mai ușor de asortat și mai practică. Este genul acela de geantă pe care l-aș putea purta zile în șir.

Știu că uneori vrem să ieșim puțin din zona de confort și să apelăm la accesorii mai îndrăznețe. Asta ar înseamna ca acel accesoriu să poată fi folosit ocazional și să nu reușit să-l purtăm decât la anumite ținute sau în puține combinații. Evident că nu trebuie să ne orientăm doar către piese comune doar că acel produs trebuie să-și justifice investiția.

Modelul face diferența

Prefer genurile acestea de genți care mi se par destul de versatile. O pot purta cu succes la o ținută casual, dar merge de minune și la o ținută elegantă. Contează foarte mult ca geanta să nu aibă foarte multe modele sau artificii pentru că asta nu face altceva decât să fie tot mai pretențioasă.

Genți de piele – Calitatea înainte de toate

Calitatea ar trebui să fie pe primul loc. Este important să avem grijă la acest aspect pentru că aceasta se poate vedea. O geantă de piele are toate detaliile mult mai bine finisate și se pot vedea. Ca să nu mai vorbesc de rezistența în timp care este mult mai mare. Investiția inițială poate fi mai mare, dar compensează cu faptul că aceasta rezistă mult mai bine și că este finisată mult mai frumos.

Voi cum vă alegeți gențile? Preferați gențile de piele?

You may also like

20 de comentarii

    1. Foarte frumoase gentile de pe Wevelvet.ro. Și eu am fost adepta acestor genți , dar și acum sunt o slăbiciune pentru mine . Agreez culoarea neagră deasemenea, deoarece o pot potrivnii la orice ținuta fără a-mi face griji !
      Pupici

  1. Foarte frumoase gențile lor.Am mai auzit de ei însă nu am avut ocazia să cumpăr niciodata o geanta de la ei

  2. Nu am nicio geantă de piele, prefer cele sintetice pt ca sunt mai ieftine și le schimb des. Însă măcar una, într-un model clasic, ar cam fi cazul să-mi achiziționez.

  3. Ador gențile și, niciodată nu am prea multe. 🙂
    Mici, mari, de zi, de seară, în culori de tot felul, parcă tot ar mai fi loc de ceva. Bineînțeles, prefer gențile din piele, dar am și din alte materiale. Intru pe site să văd ce mi s-ar potrivi. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.