3 rochii pe care mi le doresc

Dacă tot a trecut paștele acum putem da drumul petrecerilor. Eu personal nu am planuri atât de mari doar că alții fac planurile pentru mine și eu trebuie doar să mă adaptez. Ideea este că am fost invitată la câteva petreceri care vor avea loc undeva la începutul verii. Trebuie să mă pregătesc și să văd exact ceea ce este de făcut așa că primul pas este să-mi iau niște ținute speciale pentru aceste evenimente.

Rochii decoltate

În ultimul timp am căutat rochii cu mâneci pentru că am impresia că se așează mult mai frumos. Doar că am fost extrem de entuziasmată când am văzut acest model care mă atrage ca un magnet. Arată frumos pe corp și cred că mi s-ar potrivi de minune. Picioarele sunt punctul meu forte și poate că ar fi mult mai ok o rochie care să vină mai acoperită în partea de sus și să fie puțin mai scurtă. Deși acel șliț pe picior lasă la vedere exact atât cât trebuie din picior.

Acest model de rochie l-am găsit pe Ever Pretty UK, dar am mai văzut și multe alte modele care mi-au atras atenția și pe care vreau să vi le arăt și vouă. În momentul în care îmi caut o rochie îmi atrage atenția prima oară modelul, dar țin cont și de culoare pentru că am anumite culori care mă avantajează. Un al treilea criteriu urmărit ar fi prețul care contează și el într-o oarecare măsură pentru că, de obicei, am un buget pentru cheltuielile acestea și nu vreau să-l depășesc.

O rochie mult prea elegantă

Fac ce fac și tot la rochii lungi ajung. Nu știu dacă acestea sunt tendințele actuale sau mi se par mult prea elegante acestea. Ce-i drept nici nu am purtat și nici nu am foarte multe rochii lungi în garderobă și poate că ăsta este motivul care mă atrag mai mult aceste modele. Eu am găsit aceste rochii în categoria pink bridesmaid dress, dar și multe alte modele. Chiar am văzut că în această categorie sunt și multe modele de rochii pentru femei însărcinate. Asta și pentru că multe fete se căsătoresc în momentul în care rămân însărcinate. De exemplu, eu m-am căsătorit după ce am născut și am avut nevoie de o rochie care să mă avantajeze.

Rochie în culori pastelate

Verdele ăsta mentă este extrem de frumos. Sage green bridesmaid dress este una dintre categoriile mele preferate. Aici sunt foarte multe modele frumoase șoi observ că majoritatea rochiilor de pe acest site sunt lungi. Îmi place mult faptul că aceste rochii vin într-o multitudine de culori. Acest lucru este valabil și pentru mărimi pentru că au mărimi și pentru formele perfecte, dar și pentru fetele care sunt ceva mai plinuțe. Alte modele drăguțe și interesante puteți găsi și aici burgundy bridesmaid dress.

Rochiile sunt niște accesorii pe care le putem păstra în garderobă și să le folosim atunci când este nevoie. De obicei cumpăr în momentul în care se ivește un eveniment sau știu că trebuie să fiu prezentă într-un loc anume. Dar mi se întâmplă să mai comand și atunci când îmi place foarte mult ceva sau în momentul în care găsesc reduceri la un produs pe care mi-l doresc mult.

Vouă vă plac rochiile? Cât de atrase sunteți de rochiile lungi?

You may also like

12 comentarii

  1. Numai rochite lungi amnu ma vad purtand altfel si cu maneci , nu prea decoltate ca nu am ce arata ‍️ , prima si ultima sunt exact genul meu .

  2. Ce sa zic?Nu ai gusturi rele .Sunt tare frumoase, iar mie una imi plac mai mult rochiile lungi decât cele scurte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.