Adu lumină căminului tău cu stil și eleganță

Designul casei este asemeni unui puzzle. Dacă o piesă nu este potrivită corect atunci  imaginea este una greșită și neplăcută. Mobila din casa este esența esteticului. În strânsă legătură cu mobilierul sunt obiectele mici și accesoriile. O aplică poate da un aer modern unei încăperi, o poate înnobila și îi asigură stil și rafinament.

dormitor-elegant-minMici modificări în casă,cu o aplică frumoasă

De curând, prietena mea a decis să își renoveze casa și să schimbe mobila veche cu una nouă. Ne-a invitat pe la ea sa ne arate noile ,,haine” ale casei. Prietena mea care a căutat îndelung mobilă dorită, un obiect dintr-un magazin, altul dintr-un atelier la comandă, multă muncă și alergătură, și într-un final a apărut dezamăgirea că ceva nu este bine. Ceva îi lipsește casei. Are nevoie de acel ceva care să o pună în valoare.

S-a gândit chiar și la varianta în care un designer de interior ar putea s-o îndrume, dar costurile și modificările pe care acesta ar fi ales să le facă au cam oprit-o. Am observat că avea în casă aceleași aplice de dinainte de renovare, trecuse cu vederea acest aspect. I-am spus ca ar trebui să le schimbe pentru că cele vechi nu se mai potrivesc cu noul ambient. Și-a făcut o mie de gânduri, numai la câte magazine să viziteze pentru a alege ceva deosebit.

Recomandarea mea: Site-ul Settimo Concept

I-am sugerat să caute și pe site-ul Settimo Concept, sa vadă produsele. Știam de obiectele minunate de la câțiva prieteni apropiați. Am intrat împreună pe site și în numai o jumătate de oră și-a găsit aplica potrivită fiecărei camere. Acest site oferă corpuri de iluminat distinse. Ne asigură produse pentru întreaga casă, de la living la dormitor.

Site-ul oferă o gamă variată de corpuri de iluminat de la cele clasice, până la cele moderne, de la cele de interior la cele de exterior, de la candelabru la la lustră. Modelele sunt rafinate și accesorizează ideal orice casă. Au diferite dimensiuni și forme. Este aproape imposibil să nu găsești un model potrivit pentru designul casei tale.

Relevanța luminii artificiale

Lumina din casă este foarte importantă. Ne poate încărca de energie și ne ajută să ne relaxăm. O zi ploioasă poate fi deprimantă, ne închide în casă și nu ne lasă să ne bucurăm de o ieșire. Lumina din casă poate alunga monotonia și ne îndeamnă să fim activi chiar și în casă. O aplică, aleasă corect, poate pune în valoare spațiul și îi oferă căldură și intensitate. Sursele de lumină au ca scop evidențierea sau izolarea anumitor colturi ale casei.

Credeţi că designul nepotrivit al unei aplice poate urâţi o cameră?

You may also like

4 comentarii

  1. eu am facut o greseala destul de mare cand am amenajat sufrageria: am pus aplice si plafoniere colorate si cu sticla foarte mata si mi se pare tot timpul ca nu e lumina suficienta. am schimbat si becurile cu unele mai puternice si tot degeaba.

  2. sieuas vrea sa imischimb la inceput dormitorul, chiar vazusem si la tv o emisiune de acest gen …mi-ar trebui ceva lumini astfel incat camera sa para mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.