Păr cu mai mult volum cu doar câțiva pași

Îmi place ca părul meu să arate bine. Părul meu are volum de la sine doar că nu prea-mi place că are o ușoară tendință de ondulare. De fapt … nu este nici ondular, nici drept. O combinație între aceste două. Îmi place să spun că atunci când este nearanjat semăn mai mult cu Tina Turner. 2 fire de păr în cap, dar cu un volum generos și așezart ciudățel. Pentru a-i da o formă și a-l aduce pe linia de plutire, prefer să folosesc produse de aranjare.

Cum îmi aranjez părul

O bună perioadă de timp placa de păr îmi era cel mai bun prieten. Adoram părul perfect întins. După ce-l spălam, imediat puneam placa în funcțiune și-l întindeam. Ca și cum n-ar fi fost suficient, dacă mi se părea că după o zi sau două era ușor deranjat, reveneam cu mici retușuri cu placa. Am realizat că placa îmi ardea foarte tare părul. Nu aveam o placă tocmai ieftină, dar chiar și așa, faptul că o foloseam exagerat de mult s-a văzut pe părul meu. Acesta arăta destul de urât când m-am oprit eu din a mai folosi placa. Am început să aplic tratamente și fel de fel de produse minune care l-au făcut să arate bine și să nu mai aibă acel aspect tern.

Mi-am comandat apoi o perie de întins părul de pe un site chinezesc. Este acea placă cu un exterior roz care la doar 10-12$ a fost genială. Nu mă gândeam că o perie atât de ieftină poate fi atât de eficientă și să-și facă treaba atât de bine. Îmi păstra volumul de la rădăcină, ceea ce placa nu o făcea, și îmi întindea ușor părul. Nu mi s-a părut că -mi arde părul sau poate că mult mai puțin decât o făcea placa.

Extensii sau peruci? O variantă bună pentru a lăsa părul să respire

Mi-am dorit și eu un păr mai lung, mai bogat sau poate să-mi schimb culoarea peste noapte. Asta nu prea este posibil decât dacă apelez la cheap hair bundles with closure, adică niște extensii care să mi se potrivească părului meu și care să-l facă să pară mai lung, cu mai mult volum și să se confunde ușor cu părul meu. Sunt niște extensii relativ ieftine, dar care sunt făcute din păr natural pentru a arăta bine.

Pentru un look mai spectaculos puteți apela la loose deep wave bundles with frontal sau la colored remy human hair pentru că ambele arată bine. Pentru astfel de extensii să știți că și părul vostru trebuie să arate la fel pentru ca extensiile să se poată încadra bine printre părul vostru natural.

Iubitoarele de ombre pot apela la aceste extensii Cheap Ombre Hair Extensions sau Blonde Ombre Hair pentru un look de invidiat. Sunt și extensii pentru păr blond așa cum mi-ar trebui mie și nu am nici un motiv să spun că nu am găsit ceea ce aveam nevoie.

Pe de altă parte și o perucă ar fi bună pentru că mi-aș mai lăsa părul să respire și nu aș mai fi nevoită să-l coafez. Am încercat un astfel de model de perucă și chiar am fost mulțumită. Ca idee, și extensiile agresează ușor părul pentru că acestea vin aplicate pe firul de păr natural și pun o presiune suplimentară pe acesta. Ar fi indicat să nu folosim toată ziua extensiile și să avem o pauză de purtare și de la acestea.

2019 3rd Anniversary Celebration Sale:12% OFF every deal + Free Gift

You may also like

21 de comentarii

  1. Arată fain extensiile acelea! Poate pentru un eveniment special le-aș încerca. Părul meu este drept și îmi place mult să îl ondulez, de obicei așa suntem, cele cu părul drept vrem ondulat și invers 🙂

  2. Eram curioasa de ce truc ne vei arata. Intr-adevar perucile sunt o varianta buna pentru a lasa parul sa respire un pic.

  3. Este interesanta ideea asta de a purta extensii care sa-ti dea volumul de care ai nevoie si sunt si destul de ieftine, dar nu stiu daca m-as descurca sa le pun si sa le ingrijesc corect. Si nici daca m-as simti ciudat purtandu-le.

  4. Imi plac extensiile, nu am nimic impotriva lor doar ca nu le-as purta. Chiar și așa, mereu le admir atunci când le vad la cine „in actiune”

  5. Interesant:)Eu totuşi nu am nevoie doar dacă nu vreau să concurez cu Rapunzel, părul meu deja măsoară 90 de cm.

  6. Peruca nu am incercat niciodata, insa ador extensiile. Iti fac parul mai bogat si poti realiza coafuri super dragute

  7. As dori si eu sa incerc niste extensii intr-o zi, sa vad cam cum mi-ar sta. Din fericire parul meu este ok, nu are nevoie de volum decat in unele zile, cand ii ofer un pic de stilizare ca sa arate mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.