Pune-ți în valoare silueta cu rochia perfectă

În momentul în care se anunță un eveniment, deja intru în panică pentru că nu știu dacă rochiile pe care deja le am sunt potrivite pentru evenimentul la care voi participa. Se întâmplă să port aceeași rochie la mai multe evenimente că doar nu sunt cine știe ce vedetă și trebuie să le schimb după fiecare purtare. Cu toate astea, am nevoie de modele noi care să-mi ofere energie și încredere în mine.

Rochia lungă și accentuarea siluetei

Pe vremea adolescenței căutam rochii cât mai scurte. Poate că astea sunt specifice vârstei, plus că silueta m-a avantajat întotdeauna să pot purta genul ăsta de haine. Înclin să cred că nu am fost niciodată vulgară, dar am căutat să port rochii scurte sau fuste care să-mi pună picioarele în valoare și chiar silueta.

A fost mai greu să descopăr primele rochii lungi. În felul ăsta am realizat că pot arăta la fel de bine, să fiu la fel de feminină și să mă pună la fel de mult în valoare dacă știu să-mi aleg rochioa potrivită. Bm dresses este un site cu multe modele de rochii interesante care mi-au atras atenția și spre care mi-aș îndrepta atenția dacă aș fi nevoită să-mi aleg o astfel de rochie.

Întâmplarea a făcut ca unul dintre evenimentele la care a trebuit să particip să fie din scurt și să n-am timp să-mi comand ceva. În felul ăsta am apelat la o persoană, cu referințe, pentru a-mi croi după propria siluetă modelul de rochie ales de mine. Aveam și eu un model în minte și mă gândeam că acela ar fi perfect pentru evenimentul la care urma să particip. Problema a venit atunci când a trebuit să plătesc toată creația. M-a costat destul de mult rochia și la baza gâtului avea o croială sau un material ciudățel pentru că m-a zgâriat ușor și chiar m-a iritat. Mi s-a părut inutilă investiția. Vă spun sincer că prefer să le iau de-a gata. Dacă nu de la magazinele din afara țării, măcar la cele din țară. În eventualitatea în care ceva nu se potrivește aceasta poate fi returnată și rezolvi problema în felul ăsta.

Site-urile de afară oferă o plajă foarte, dar foarte diversificată de culori, și modele fără număr. Este aproape imposibil să nu găsești un model care să-ți placă și de cele mai multe ori mi s-au potrivit modelele. Asta m-a făcut să prind curaj și sp0mi tot comand astfel de modele online.

Nici rochiile de mireasă n-au fost ignorate de site-urile de afară așa că puteți verifica și categoria modest bridesmaid dresses care are modele fel de fel și prețurile mi se par chiar accesibile.

Preferați rochiile cumpărate de-a gata sau să vi le faceți pe comandă?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.