Cum să economisești mai mult spațiu cu sacii de vidat haine!!

Saci de vidat sau cum să-ți protejezi hainele împotriva murdăriei, mucegaiului, insectelor și mirosurilor neplacute

Dacă nu ați testat încă depozitarea hainelor în saci de vidat, nu știți ce pierdeți. Aceste produse iau cu asalt piața și sute de persoane se declară încântate de efectul lor. Oricând se pune problema unei depozitări temporare în cele mai sigure condiții, saci de vidat ajung în topul celor mai bune soluții.

Și totuși ce vor oamenii să depoziteze în general?

Răspunsuri posibile:

– hainele groase și voluminoase de iarnă, pe parcursul verii

– hainele subțiri de vară, pe parcursul sezonului rece

– lenjeriile de pat suplimentare, utile pentru musafiri

– pilote groase de iarnă, pături, perne în plus față de cele utilizate în mod obișnuit.

– hăinuțe de copii mici, pe care părinții vor să le păstreze pentru următorul frate

– haine care v-au rămas mici, dar pe care nu vă îndurați să le aruncați pentru că niciodată nu se știe dacă nu veți reveni la vechea formă fizică

– fețe de masă, haine de ocazie (rochie de mireasă) și orice articol vestimentar fără colțuri ascuțite.

Cel mai important avantaj pe care îl oferă acești saci de vidat este capacitatea de comprimare. Prin eliminarea aerului din haine, volumul se reduce în mod uimitor.

Acest lucru atrage după sine și alte avantaje:

– articolele vidate în saci vor fi protejate împotriva murdăriei. Vi s-a întâmplat să lăsați un sac de rafie sau plastic cu haine de iarnă în beci, pe terasă, la subsol sau într-o altă cameră și să descoperiți peste un timp că din cauza unui mic accident hainele s-au murdărit? Ele sunt mult mai expuse atunci când sunt așezate în pungi textile sau de plastic. De fapt nici nu este recomandat să depozitați hainele în cutii de plastic pentru că se pot deteriora mai ușor. Fixate bine și lipsite de aer în sacii de vidat, hainele vor rămâne curate până când veți avea din nou nevoie de ele.

– hainele vidate sunt protejate împotriva mucegaiului. Pentru aceasta este important să vă asigurați că împachetați în saci de vidat doar haine foarte bine uscate. Orice urmă de umezeală în interior lasă loc mucegaiului să se poată dezvolta. Mucegaiul este unul din principalii inamici ai hainelor depozitate temporar. Nu iartă și poate compromite complet țesătura (pete care nu se mai curăța).

– folosiți saci de vidat pentru a ține moliile la distanță. Încă un avantaj enorm al sacilor de vidat este că vă protejează împotriva moliilor. Pentru că articolele vestimentare nu sunt umplute cu aer, ci sunt frumos acoperite cu o peliculă rezistentă din plastic (adică sacii de vidat) moliile nu le pot ataca.

Pentru a proteja cât mai bine hainele folosiți saci de vidat. Vă veți convinge pe pielea voastră de eficiența acestora și de spațiul economisit.

You may also like

14 comentarii

  1. Nu am folosit nici eu saci de vidat pana acum pentru ca nu stiam cum functioneaza. Voi incerca si eu la primavara, cand trebuie sa depozitez hainele groase, de iarna, si pilotele. Sunt sigura ca voi economisi mult spatiu in debara.

  2. Știam de sacii de vidat de la o mătușă. Mi se par o super idee, datorită tuturor celor spuse de tine în articol. Am avut la un moment dat, dar acum e cazul să ne luăm unii noi. Bine că știm de unde. 🙂

  3. In urma cu cateva zile am comandat cateva lucrusoare de depozitare si chiar ma gandeam daca sa apelez si la saci de vidat sau nu. Am amanat putin momentul, dar nu am renuntat la idee. Creaza spatiu si sunt super utili in casa. Mai ales cand nu ai spatiu de depozitat.

  4. Si eu folosesc saci de vidat,sunt extrem de utili cand nu stii unde sa mai pui o groaza de haine,pilote,paturii etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.