Ce cosmetice Makeover Paris am încercat

În urmă cu ceva timp am primit o punguță de cadouri cu câteva cosmetice. Nu știam absolut nimic despre brand și asta m-a făcut să tot amân folosirea acestora. Sunt ușor reticentă la nou și nu știu de ce am rețineri atunci când este vorba despre cosmetice despre care nu am un feedback. Între timp le-am mai văzut în online și mi-am făcut curaj să arunc o privire și în coletul meu așa că vreau să vă arăt ce am eu.

Cosmetice Makeover Paris primite

Am să încep cu produsele în funcție de preferințe. Cel mai mult mi-a plăcut Pure Colour Blush. Acesta face o tranziție frumoasă de la un auriu la roșu. Culoare este pigmentată și se vede frumos pe zona obrajilor. Culoarea din partea de sus(auriul) poate fi folosită și pe post de iluminator. Ambalajul este foarte frumos și elegant. Are o oglindă pe interior, iar blush-ul vine într-un săculeț de catifea în care se află o pensulă cu ajutorul căruia se poate aplica blush-ul.

Creionul de buze mi-a plăcut mult. Este cremos și pigmentat. Se aplică cu ușurință și eu m-am obișnuit să-mi conturez buzele și apoi să mă dau cu un ruj nude sau chiar să aplic un balsam peste. Se vede frumos și pare chiar natural. În plus, rezultatul este foarte frumos și buzele arată bine așa conturate. Creionul meu este în nuanța coffee.

Suportul de silicon pentru burețel este preferatul meu. Am mai avut ceva din metal doar că atunci când îl mai puneam ud nu era bine și în timp s-a deteriorat. Acesta se spală ușor și rezistă bine în timp. Poate fi pus și simplu ca un ou în acest suport și buretele este ferit.

Produse pentru buze

Ruj Color Stay Waterproof este rezistent la transfer având două capete: rujul mat, ultrarezistent și un capăt luciu transparent, nelipicios pentru strălucire. Eu am varianta Baby Pink și nuanța mi se potrivește la fix.

La capitolul rujuri nu pot să spun că sunt pe placul meu. Dazzle Lip Brilliant are foarte mult sclipici. Acest sclipici rezistă chiar și după ce dispare luciul de buze.

Rimel Double Wear AliceAcademy

Rimelul crează un efect de gene false. Mi se pare că alungește ușor genele și le oferă și volum. Rezistă perfect întreaga zi fără a fi nevoie să-l retușez și nici măcar nu curge. Mi se pare chiar interesant.

Voi ați folosit vreunul dintre aceste produse? Care vă tentează cel mai mult

You may also like

16 comentarii

  1. Creionul de buze cred că este pe primul loc din tot ce ai zis despre aceste produse ,acesta chiar m-ar tenta să-l incerc .Să te bucuri de ele draga mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.