Încă puțin și vine Black Friday

Brack Friday este una dintre cele mai cunoscute sărbători pentru că în această zi sunt cele mai mari reduceri. La noi, această sărbătoare a căpătat proporții mai mari și de la o zi s-a ajuns la o săptămână și de la o săptămână, la o lună. Important este să fie reduceri pentru că de fiecare dată de bucurăm de reduceri și vrem să prindem cea mai bună ofertă.

Ce îmi doresc să cumpăr de Black Friday

Știu ce vreau să-mi cumpăr anul ăsta de Black Friday: un espressor. Bugetul nu este unul foarte mare și asta pentru că nu intenționez să investesc foarte mult. Văzusem ceva de la Bosch pe la vreo 300 de lei și dacă îl găsesc puțin mai ieftin cu ocazia reducerilor. Nici nu sunt atât de strictă în sensul că dacă găsesc altceva în acest preț voi cumpăra cu siguranță. Eu chiar sunt hotărâtă și dacă nu eram în preajma acestui val de reduceri, cu siguranță mi-aș fi comandat ceva fără să stau pe gânduri.

Evident că nu spun nu niciunui produs care se află la super ofertă. Niciodată nu aș putea refuza ceva cosmetice, haine sau accesorii. La capitolul haine trebuie să recunosc că aparent stau bine, dar am în plan să-mi mai iau ceva bluze, chiar și genți. Să văd acum dacă le voi găsi la prețuri bune

Am făcut o listă cu magazinele care au anunțat că vor avea anul acesta reduceri de Black Friday, dar și perioada în care acestea vor avea cele mai mari reduceri. Despre alte site-uri nu știu nimic exact și dacă aveți voi mai multe informații, chiar v-aș ruga să mi le spuneți și mie.

Magazine care vor avea reduceri de Black Friday

Bekid.ro – Magazinul va oferi reduceri de până la 70 % la jucării, pătuțuri pentru copii, triciclete, biciclete, cărucioare, premergătoare, baterii externe, haine pentru gravide, haine pentru copii, tobogane și alte articole pentru exterior, etc. Perioada în care magazinul va efectua Black Friday va fi de 12-14.11.2021.

eOrion.ro – Organizeaza Black Friday la produse precum corpuri de iluminat, becuri LED, aparataje electrice, etc. Magazinul a garantat mereu calitatea iar cum garantează reducerile. Black Friday la eOrion se va desfășura în perioada 12-14.11.2021.

Artool.ro – Magazinul va oferi reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse din categoriile Bricolaj, Grădină, Amenajări interioare, produse pentru gospodărie, mobilier pentru casă și accesorii auto, etc. Perioada de desfășurare va fi 12-14.11.2021.

PalariaDadarlat.ro – Magazinul online cu pălării damă și pălării pentru bărbați va organiza Black Friday în data de 12.11.2021, și va oferi reduceri de până la 30 % la palariile din colecție.

Eladerm.ro – Va organiza Black Friday în perioada 12-14.11.2021, și va oferi reduceri de până la 40% la produsele dermatocosmetice din ofertă.

Kafferoma.ro – Magzinul va oferi reduceri de până la 20 % la capsule cafea, boabe cafea și accesorii. Va organiza Black friday în perioada 12-14.11.2021.

Maniamall.ro – Magazinul va oferi reduceri de până la 35% la accesorii auto, produse pentru casă și grădină, mobilier, produse decorative, etc. Va organiza Black friday în perioada 12-14.11.2021.

Black Friday în stil tradițional

În mod normal această sărbătoare vine din America și are loc în ultima zi de vineri din luna noiembrie. Cam a;a se ținea și la noi doar că, treptat noi am făcut dintr-o zi a reducerilor, o lună a reducerilor. Nu ar fi tocmai problematică treaba doar că nu mai știi dacă să cumperi în prima parte a lunii când sunt reduceri sau în a doua parte a lunii când este posibil să fie prețuri mult mai mici.

Marea majoritate a site-urilor menționate observ că păstrează o unitate și vor avea reduceri în perioada 12-14 noiembrie. Eu sunt extrem de curioasă de reduceri, de ceea ce voi găsi și de ceea ce-mi voi cumpăra efectiv. Au fost vreo 2 ani la rând când efectiv m-am uitat pur și simplu și nu mi-am cumpărat nimic. Pe de-o parte pentru că nu căutam nimic special și, pe de altă parte, parcă nici nu mi-a sărit în ochi vreo reducere semnificativă care să mă determine să cumpăr ceva. Trebuie să recunosc că mi se întâmplă frecvent să fiu atrasă de vreo reducere sau cine știe ce preț extrem de mic și să cumpăr un lucru care poate nu-mi este absolut necesar.

Sunt convinsă că și magazinele clasice vor avea reduceri. Nu am niciun fel de informații referitor la promoțiile care vor fi, dar din experiența anilor trecuți prefer ca aceste cumpărături să mi le fac online pentru că în magazine fizice niciodată nu am prins reduceri. În plus, online poți verifica mult mai ușor prețurile pe diverse site-uri, poți să stai liniștit acasă în confortul tău și coletul ajunge acasă cu tot ceea ce ai nevoie. Nu vreau să vă sfătuiesc și pe voi să faceți ca mine doar că eu asta am văzut pe parcursul anilor. Este foarte probabil ca anul ăsta să fie cu totul diferit și să găsim noi reduceri în magazine. Fiecare alege modul în care caută și cercetează ofertele cele mai bune. Eu chiar aș fi curioasă să aflu ceea ce căutați, dar și dacă găsiți vreo ofertă bună.

De cele mai multe ori ofertele bune sunt în cantitate limitată și se vând rapid. Emag merge pe ideea asta. Lansează câteva oferte la prețuri mici ca să atragă lumea și în momentul în care intri pe site este foarte posibil ca ele să nu mai fie disponibile. Am observat că se practică metoda asta și cred că este un mod de a atrage vizitatori pe site în ideea în care dacă tot ajungi pe un anumit site să profiți și de ofertele existente și eventual să mai faci și alte cumpărături de care ai nevoie. Nu contest faptul că este o strategie rea de marketing doar că trebuie alese atent ofertele și eventual să faceți comparații cu diverse site-uri. Eventual să vă îndreptați atenția și către site-urile mai mici chiar. Este posibil ca ofertele să fie mai bune.

Voi ce planuri aveți de Black Friday? Ce doriți să vă cumpărați?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am nimic în plan,încă mai avem de investit în casă asa ca încerc pe cât posibil sa evit cheltuielile,deci o sa zic pas anul ăsta

  2. Ceva anume nu am neapărat de cumpărat ,dar reducerile le urmăresc și dacă-mi va conveni ceva la preț și-mi va plăcea voi cumpăra .

  3. Aah chiar, bine ca mi-ai amintit..black friday este la colt! 😀
    Am sa imi pregatesc lista si am sa urmaresc preturile, multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.