Cât de greu este să mulțumești un bărbat. 3 gesturi care îl pot face fericit

La fel cum tu simți nevoia de a fi răsfățată, așa cum tu îți dorești să fii iubită, în același mod trebuie să procedezi și tu cu bărbatul din viața ta. Pentru a primi, trebuie să și oferi într-o relație. Mulțumirea privind relația pe care o are cu tine îi va aduce satisfacție și împlinire partenerului tău. Pentru ca o relație să reziste cât mai bine și totul să meargă ca pe roate, este nevoie de implicare din partea ambilor parteneri. Trebuie să lucrați amândoi la fericirea voastră. Să fiți amândoi mulțumiți, unul de celălat și fiecare de propriile acțiuni. Iată trei gesturi pe care le poți face fără mari eforturi și care îl vor bucura pe bărbatul de lângă tine .

Oferă-i cadouri inspirate

Oricine adoră să primească daruri. Poți să oferi bărbatului din viața ta un cadou cu un prilej anume, onomastică, aniversare sau zi de sărbătoare. Sau îi poți oferi un cadou în semn de respect, de mulțumire, în numele iubirii care vă unește. În funcție de preferințele bărbatului de lângă tine,  de relația dintre voi, poți caută un cadou despre care știi că va reuși să îi satisfacă orice așteptare.

Este bine să îi oferi un cadou ținând cont de stilul său și de personalitatea lui. Dacă ai lângă tine un bărbat care preferă stilul elegant și știi că este adeptul ceasurilor, poți să te orientezi către un model de ceas care să i se potrivească. Dacă știi care sunt preferințele lui în privința parfumurilor, te poți orienta spre un parfum pe care știi că îl va folosi. Bărbații au început să poarte tot mai mult accesorii. O curea de piele naturală poate fi un dar prețios. Un portofel bărbătesc este genul de dar spre care îți poți îndrepta atenția. Este bine să împachetezi într-un mod elegant cadoul pentru a reuși să îl surprinzi pe iubitul tău.

Pune la cale o mini vacanță în doi

Dacă vrei cu adevărat să îți impresionezi partenerul poți reuși dacă vei plănui o mini vacanță în secret. Câteva zile doar pentru voi doi sunt un soi de binecuvântare a relației. Poți alege o destinație care are o anumită semnificație pentru voi. Ori poți opta pentru un loc pe care știi că partenerul tău și-ar fi dorit să îl viziteze. Oricui îi prinde bine o evadare într-o mini vacanță. Acesta este un dar pentru amândoi care va întări relația dintre voi.

Oferă-i un loc la un sport extrem

Dacă știi că partenerul tău este atras de sporturile extreme și îi place aventura, îl poți face mai fericit dacă îl trimiți la un astfel de loc. Saltul cu parapanta este genul de sport extrem care îi poate fi pe plac. Îl faci să se simtă eroul tău. Nouă ne place să fim ridicate în slăvi, să fim lăudate și complimentate. Și bărbaților le place acest lucru. Putem să îi facem să se simtă mulțumiți dacă le spunem că sunt eroii noștri pentru că au făcut o faptă bună. Să le spunem că sunt cei mai buni și asta îi va face să se simtă mulțumiți și împliniți.

Tu cum reușești să îți surprinzi iubitul?


You may also like

24 de comentarii

  1. Incerc sa ii fac surprize culinare cam in fiecare saptamana, iar o data la ceva timp ii cumpr ceva ce isi doreste el foarte mult.

  2. Prin lucruri marunte precum o surpriza dulce dupa o zi incarcata. O cina intr-unul dintre localurile lui preferate.
    O plimbare dupa job. Nu e neaparat fanul cadourilor materiale pentru ca e destul de pretentios si prefera sa si le achizitioneze singur.

  3. Eu prefer lucurile facute de mine, dar o vacanta in 2 mi se pare cel mai frumos cadou pe care il poti oferi, pentru ca oferi amintiri in primul rand. Super sfaturi.

  4. La barbat e mai greu de ales un cadou pentru ca nu prea sunt multe variante de ales. La noi e mai usor cu un buchet de flori sau ceva dulce. Trebuie sa il cunosti foarte bine si un cadou frumos nu este poate fi ceva ce se poate oferi oricui.

  5. Hmm tot cu cele de mai sus si in special cu gustari inedite! Cred ca acesta e un mod simplu, dar de efect 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.