Aplicația SPOT vă aduce reduceri, vouchere și premii dacă vă faceți cumpărăturile din mall

În urmă cu puțin timp am primit un mail prin care eram anunță că cei din Shopping City Galați au lansat aplicația SPOT. Cu ajutorul acesteia aș putea să mă bucur de foarte multe beneficii: premii, reduceri sau vouchere cadou. Vreau să vă explic și vouă cum puteți folosi această aplicație și cam cum funcționează.

Cum funcționează aplicația SPOT

Aplicația SPOT se poate fi folosi cu succes pentru Brăila Mall și Shopping City Galați. Mecanismul este extrem de simplu. Poți face câte cumpărături vreau din aceste două mall-uri cu condiția ca toate bonurile să fie păstrate. Ulterior, acestea pot fi introduse în aplicație și pe baza valorilor acestora urmează să primim puncte. Punctele acumulate pot fi transformate în premii, reduceri sau vouchere cadou.

Oricum ar fi, cumpărăturile sunt făcute pentru că avem nevoie sau ne dorim anumite produse. Și dacă tot cumpărăm un produs din mall, atunci putem să adăugăm bonul în aplicație pentru că beneficiile sunt extraordinar de tentante și ar fi păcat să nu ne bucurăm. Pe mine mă atrag voucherele cadou așa că voi strânge suficient de multe puncte astfel încât să pot primi și genul ăsta de recompense.

Vă puteți descarca aplicația pe telefon din Google play sau din App Store.

Beneficiile aplicației SPOT care pot fi folosite instant

În aplicație se regăsesc o mare parte din magazinele prezente în mall însoțite de diverse reduceri care poate fi folosite. Cu alte cuvinte, la Sabon este o reducere de 30%. Dacă intrați pe fiecare magazin vedeți exact categoria la care se aplică reducerea și nu cred că este de neglijat.

În funcție de punctele adunate contul se poate încadra într-unul din cele 3 nivele:

  • Select: 1000 puncte
  • Premium 6000 puncte
  • Elite: 12000 puncte

Beneficii Select:

  • reduceri de 3% și 5% pentru gama largă de magazine
  • noutăți despre evenimente și vânzări exclusive
  • wi-fi gratuit în mall

Beneficii Premium :

  • extra reduceri între 6% și 10% la o mare parte din magazine
  • evenimente pentru membrii Spot

Beneficii Elite:

  • extra reduceri între 10% și 15% la magazinele prezente în mall

Beneficiile se cumulează de la un nivel la altul și cred că avem doar de câștigat. Singura condiție pentru ca un bon să poată fi introdus în aplicație este să fie mai mare de 20 lei. În rest, totul este extrem de simplu.

Cumpărături din mall

Eu am făcut deja o vizită în Shopping City Galați pentru că îmi doream să cumpăr haine pentru copii din Smyk. Știam cam ce vreau așa că m-am dus în magazin și am fost surprinsă să văd că în dimineața acelei zile primise marfă nouă, iar fetița mea și-a ales o pereche de ghete de iarnă. A doua zi am făcut o vizită și la Brăila și de data asta am fost în Brăila Mall unde intenționam să cumpăr câteva lucruri de la Decathlon.

Planul de acasă nu se potrivește cu cel din teren așa că am luat alte lucruri. Din Decathlon nu am luat nimic, dar am găsit niște lucruri în Pepco în Brăila pe care în Galați nu le aveau. Am luat o geacă de iarnă pentru fetița mea, un rucsac și alte câteva accesorii pe care le-am ales împreună.

După ce am ajuns acasă am scanat toate bonurile și le-am adăugat în aplicație. Am adunat un număr destul de mare de puncte având în vedere că acestea au fost strânse din 2 vizite la mall. Planul meu este să câștig voucherul de 100 lei cu care-mi pot face cumpărăturile în mall.

Mai multe informații puteți găsi și pe Instagram și Facebook pentru Brăila Mall și Instagram și Facebook pentru Shopping City Galați.

Tu cunoști această aplicație? Îți surâde ideea să ai astfel de beneficii ca urmare a cumpărăturilor făcute în mall?

You may also like

15 comentarii

  1. Este foarte tare aceasta aplicație.Oricum mergi sa cumperi lucrurile care îți trebuiesc și ai parte și de reducere.O sa o instalez și eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.