Zile călduroase și ținute lejere de la Femmeluxe în noiembrie

Nu pot decât să mă bucur de aceste zile frumoase. Temperaturile sunt foarte prietenoase și în ultimele două zile chiar au fost calde rău. Ieri, de exemplu am purtat treningul mov care este puțin vătuit și mi-a fost tare cald cu el. Trecând peste asta vreau să vă arăt ce am mai purtat și ce alegeri am făcut de pe Femmeluxe.

Sacou roz

Sacoul roz este în topul preferințelor mele și asta pentru mi se pare că se așează frumos, că se potrivește de minune stilului meu vestimentar și culoarea este exact ceea ce trebuie. Consider că el poate pune în evidență orice ținută banală. Merge perfect cu un tricou alb simplu sau chiar cu unul personalizat, cum este al meu. Eu l-am purtat cu o pereche de pantaloni de piele și cu adidași și m-am simțit tare specială. În plus, mi-a plăcut atât de mult combinarea acestor elemente încât sunt convinsă că voi mai purta ținuta asta și cu alte ocazii.

Am mai văzut sacoul ăsta și la alte fete și venea ușor over sized. Pe mine se așează normal. Chiar nu mi se pare că-mi este fix, dar nici over sized nu l-aș putea numi. Este exact ceea ce trebuie. Mie îmi place mult modelul, culoarea, materialul, dar și croiala. Știu că pe site mai era și pe alb. Poate că și acela s-ar fi văzut frumos și mă gândesc ca în viitoarea comandă să am și pe acela în vedere. Modelul acesta l-am găsit în categoria blazers.

Trening mov vătuit Femmeluxe

Lilac Hoodie & Joggers Tracksuit Set

Îmi plac treningurile de pe Femmeluxe și nu sunt la primul mode de acest gen. Întâi de toate am mers pe clasic și mi-am luat negru, gri, bej, dar parcă am vrut ceva mai mult. Așa am avut la acest mov care este o culoare caldă, plăcută, deloc stridentă.

Treningul vine cu un elastic în zona mâinilor și în talie. Mi se pare că este perfect pentru zilele friguroase sau cu vânt pentru că nu prea are cum să-ți fie frig cu un astfel de trening. Are un buzunar comun în zona abdomenului ceea ce-mi place maxim. Eu l-am purtat cu o vestă lungă și mi-a plăcut combinația. În plus, am purtat ținuta asta într-una din zilele astea călduroase și chiar mi-a fost cald.

Rochie cu buline – Midi Dresses

Rochia cu buline îmi place mult. Are un material subțire, dar pe mine m-a atras faptul că are mâneci trei sferturi. Mi-am luat o rochie în primăvară și se pare că am uitat de ea pentru că în comanda aceasta mi-am mai pus o rochie. Cu siguranță aceasta va ajunge la una din prietenele mele. Rochia este superbă. Poate fi purtată atât în perioada de tranziție de toamnă/iarnă cu o pereche de cizme înalte, dar merge și cu o pereche de sandale cu talpă joacă.

Voi ce-ați făcut zilele astea mai călduroase? Ați plasat vreo comandă pe Femmeluxe până acum?

You may also like

16 comentarii

  1. Foarte frumoase toate .Nu am plasat nici o comandă pe acest site până acuma ,dar din câte am văzut are lucruri minunate .Și la mine a fost foarte cald zilele acestea ,chiar și azi este la fel ,zici că-i vara .Să te bucuri de ele draga mea și să le porți cu plăcere !

    1. Super faine alegerile tale… Sacoul este demențial… Iar treningul exact pe gustul meu ❤️ sa le porți cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.