Cinci idei care pot face o femeie fericită

Femeia are nevoie de afecțiunea și de atenția bărbatului din viața ei. Pentru că este caracterizată de sensibilitate, pentru că vrea mereu să fie surprinsă, pentru că vrea ca ea să fie fericită. Este important să știi ce trebuie să faci pentru a-i aduce zâmbetul pe chip. Dacă o cunoști destul de bine și știi care îi sunt preferințele, pasiunile și plăcerile, o poți face fericită. Iată cinci idei care îți vin în ajutor pentru aduce multă bucurie persoanei dragi din viața ta.

1. Oferă-i un cadou prețios

Oricine adoră să primească un cadou. Femeile sunt fascinate de ideea de a primi cadouri. Dacă ele primesc un dar cu valoare sentimentală mare sau un cadou prețios, surpriza este cu atât mai mare. Un ceas de firmă este genul de cadou prețios. Este un cadou cu care nu poți da greș și care te ajută să surprinzi persoana iubită. Trebuie să ții cont de personalitatea și de stilul persoanei căreia vrei să-i oferi ceasul.  Trebuie să fie pe placul ei și să-l poarte cu drag.

2. Cosmetice de top

Orice doamnă sau domnișoară are în arsenalul de înfrumusețare produse cosmetice cu ajutorul cărora reușește să arate cât mai bine. Fiecare femeie are anumite preferințe în materie de produse cosmetice. Oricine își dorește produse cosmetice de top. Dacă îi vei oferi un ruj în nuanța dorită, un parfum râvnit sau noul fond de ten Double Wear Estee Lauder, sigur vei reuși să o impresionezi. Nu este nevoie să aștepți o zi specială pentru a-i oferi un produs cosmetic de top. Un astfel de cadou poate fi primit ca un semn de iubire, de respect,  dar și de mulțumire.

3. O bijuterie personalizată

Pentru momentele cu adevărat speciale poți alege să oferi o bijuterie personalizată. Sigur va fi apreciată și purtată cu drag. Cine primește o bijuterie unică se simte deosebită. O bijuterie personalizată poate veni cu un mesaj, un text sau cu o poză care poate avea o semnificație specială.  Sigur va fi apreciată de femeia din viața ta.

4. O cină romantică

După o zi extenuantă la locul de muncă, o femeie își dorește să fie surprinsă și să nu-și petreacă restul zilei în bucătărie. Dacă vei alege să îi pregătești o cină romantică sau vrei să o scoți în oraș la o cină romantică sigur vei face un test foarte apreciat. În plus, te vei bucura de momente plăcute pe care le veți petrece împreună. Îi poți oferi un buchet de flori pentru a face va momentul să fie cât mai apreciat.

5. O vacanță de neuitat

Un concediu este binevenit oricând. Dacă plănuiești o vacanță în secret, vei putea să o mulțumești pe iubita ta. Poți alege o destinație pe care știu că ea își dorește să o viziteze. Să faci totul în secret este cel mai impresionat gest pe care îl poți face. Poate părea un lucru nebunesc însă sunt convinsă că veți petrece momente de neuitat și veți avea o vacanță memorabilă împreună. Orice ai alege pentru a-ți face iubita fericită sigur îi va fi pe plac și va aprecia tot efortul tău.

Ce crezi că face o femeie fericită într-o relație? Ai alte preferințe în afară de cele menționate de mine?

You may also like

11 comentarii

  1. Sunt bune ideile pentru cadou, dar dacă nu se pricepe sau dacă uneori nu-și permite, așa-i în viață !, cred că respectul, înțelegerea și o floare, pot face orice femeie fericită.
    Mulțumim pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.