Un espressor potrivit, setat corect și o cafea de calitate – iată de ce ai nevoie de la Cafea Plus

Dacă ești băutor de cafea în adevăratul sens al cuvântului știi destul de bine că unora dintre noi le lipește cultul cafelei adevărate. Unii sunt obișnuiți să servească ce li se pune în față. Oricum beau ocazional și nu dau mare importanță acestui aspect. Până când găsesc și acea cafea cu gust adevărat, aromată, care le trezește parcă toate simțurile. Pentru a prepara o astfel de cafea ai nevoie de aparat și cafea de calitate, iar ambele le vei găsi la Cafea Plus.

Espressorul, primul element important

Este mai util să folosești un aparat de cafea. Pentru că ai proporțiile de cafea și apă bine stabilite și deci mai multe șanse ca băutura să iasă perfect. Doar că ar fi bine să fie unul profesional, doar îți dorești un rezultat excelent. În gama celor de la cafeaplus.ro vei găsi espressoare de birou, mici, compacte și perfecte pentru acasă sau la birou.

Într-o variantă accesibilă la preț poți opta pentru espressor cu monodoze. De asemenea, o altă recomandare poate fi Saeco Royal Gran Crema ce îți permite să încerci nu doar cafeaua clasică, ci și cappuccino și poți seta concentrația sau temperatura băuturii.

În funcție și de buget ai toate șansele să găsești ceva potrivit aici. Unele variante de aparate pot fi ridicate și de la sediul firmei, de altfel ar putea fi mai relevant pentru tine să vizitezi acest centru de cafea și să găsești ce te interesează, cunoscând și mai multe detalii din domeniu – ai parte de consiliere gratuită.

Cafeaua perfectă

Un alt ingredient necesar este cafeaua. Și aici vorbim despre o altă poveste cu încărcătură. De preferat să fie boabe, râșnită pe loc când prepari cafeaua. Vei găsi la Cafea Plus Mattina Caffe sau Tigro Allegro, chiar și cafea decofeinizată. În funcție de preferințe, poți alege ce se potrivește gusturilor tale, mai aromată, mai intensă, după caz. Așadar experiența băutului de cafea se transformă radical, dacă alegerile tale vor ține cont de calitate. Mulți spun că nu pot să prepara acasă acea cafea perfectă cum o servesc cine știe pe unde. Ei bine, secretul acesta este, achiziția unui aparat profesional și a cafelei de calitate. Cu setări corecte, spre exemplu trebuie setată râșnița aparatului în funcție de anumiți parametri, vei putea obține în cele din urmă gustul perfect.

Contact:

comercial@cafeaplus.ro

tehnic@cafeaplus.ro

Vânzări Aparate: 0754.417.342

Vânzări Piese: 0744.298.362

You may also like

15 comentarii

  1. Îmi place mult cafeaua naturală ,pe fiecare dimineață o servesc și la ibric ,un aparat așa performant nu am ,dar la filtru nu-mi place deloc gustul ,așa că o prefer la ibric să mi-o fac și cu puțin lapte .

  2. Visez de mult la un expresor… Sper sa ii vina și lui rândul momentan savurez cafeaua, fără de care nu funcționez corect, la filtru… Mersi pentru recomandare

  3. Cafeaua este plăcerea mea (vinovată îmi place să-i spun!)din fiecare zi. Acasă, am un espressor grozav, prefer espresso fără zahăr, cu un cub de ciocolată și un pahar cu apă, în compania iubitului meu soț. Și, da! Ai dreptate, calitatea espressorului și a cafelei, contează enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.