Cosmetice Avon primite cadou și părerea mea despre produsele folosite

Cosmeticele de la Avon erau cele mai bune produse atunci când eram în liceu și chiar și la facultate. Îmi plăceau că erau ieftine și potrivite pentru buzunarul meu și că aveau produse care îmi satisfăceau nevoile în acele vremuri. Nu aveam pretenții mari de la un fond de ten pentru că tenul era curat, rujurile erau cremoase, rimelurile ieftine și eficiente și parfumuri persistente. Tocmai din acest motiv vreau să vă povestesc despre câteva dintre produsele Avon folosite de mine.

Set complet de mostre rujuri și parfumuri

Iubesc rujurile de la AVON. Am vreo 4 sau 5 rujuri de la ei și nu ratez nici o ocazie în a-mi mai lua câte unul. De fiecare dată am făcut alegeri bune și asta m-a motivat să-mi iau periodic câte un ruj. Totul depinde de cât de des intru în contact cu câte un reprezentant Avon. Seturile de mostre le foloseam și în facultate, dar luate cu intervenții. Se puteau comanda rar și erau o comoară la casa omului. Chiar și acum am fost cea mai încântată de mostrele de rujuri. În felul ăsta pot vedea exact ce nuanță îmi este potrivită, ce să-mi aleg pe viitor și să încerc și nuanțe care nu sunt tocmai comune. Rujurile AVON sunt foarte cremoase și se așează bine de tot pe buze. Multe dintre cele pe care eu le am sau le-am folosit nu țin mai mult de 5-6 ore, dar nu este nici o problemă să le reaplic ori de câte ori am nevoie.

Parfumurile AVON sunt chiar persistente și sunt cunoscute pentru aromele plăcute. Îmi aduc și acum aminte că am întrebat o doamnă ce parfum a folosit pentru că miroasea puternic, era persistent și un miros extrem de plăcut. Îmi aduc și acum aminte de Rare Gold pe care îl recomand, dar și Far Away sau Persive îmi amintesc că m-au impresionat plăcut.

În colet am primit un suport special pentru mostrele de ruj și pentru mostrele de parfum. Acum mi se pare util și chiar îmi plac tare multe ambele suporturi. În felul ăsta produsele sunt în siguranță.

Colet AVON Cadou din partea celor de la Buzzstore

Buzzstore este un site care oferă spre testare diverse produse. Oricine se poate înscrie aici și ulterior urmează o selecție a persoanelor. Sunt foarte multe campanii care mai de care mai interesante și mă bucur că am primit acest colet cadou din partea lor.

În colet am primit o Cremă hidratantă pentru regenerare de la Planet Spa. N-am mai avut creme de corp, dar produsele de la Plant Spa sunt considerate printre cele mai bune. Mi-a plăcut tare mult această cremă pentru că mi-a oferit hidratarea de care am avut nevoie și că intră foarte repede în piele.

Crema asta de mâini de la AVON mă duce cu gândul la produsele Sabon. Îmi place absolut tot la această cremă, începând cu ambalajul și terminand cu crema propriu-zisă. Am și inclus-o acum o lună în favoritele lunii pentru că merită toată atenția și în plus costă puțin.

Ultimul produs interesant primit este uleiul regenerant pentru masaj de la Planet Spa. Are un miros plăcut care se simte foarte ușor și îmi place cum rămâne pielea după folosire. Chiar îl recomand persoanelor care încearcă un strop de masaj pe picioare în timp ce se uită la televizor sau după duș.

În colet am mai avut o agendă numai bună pentru a lua comenzile și 2 pix-uri cu sigla AVON. Mie mi-a făcut o mare plăcere să mă răsfăț cu aceste produse. Nu le-am terminat pe câteva îmi doresc să le recumpăr după ce le voi termina. Am să vă anunț ce am reușit să termin până la ultima picătură.

Voi aveți produse favorite de la AVON?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.