Gustări dulci și apetisante

M-am obișnuit să am în casă de fiecare dată ceva de ronțăit. Fie că este vorba de covrigei, biscuiți de tot felul sau chiar stick-uri. Mă relaxează teribil să pot să iau câte un snack de genul și-mi satisfac și nevoia de dulce.

Belvita cu ciocolată / cu semințe și coacăze

Biscuiții Belvita sunt în topul preferințelor mele și îi prefer, în special, în prima parte a zilei. De multe ori îmi înlocuiesc micul dejun atunci când nu am timp să-mi fac unul. În plus, și fetița mea a început să-i iubească și ă+îi mai pun și ei în ghiozdan, la pachet, câte un pachet de genul. Eu chiar îi recomand dacă nu i-ați încercat încă.

Eu am primit un pachet în care aveam varianta cu ciocolată și varianta cu coacăze. Trebuie să recunosc, că atât eu, cât și fetița mea preferăm varianta cu coacăze. Nu simt nevoie să-i consum în varianta cu ciocolată și nu că nu ar fi gustoși și în acea combinație.

Biscuiți Sun cu cocos

În pachetul primit cu ocazia întâlnirii de bloggerițe din Galați-Brăila am primit și acești biscuiți cu cocos. Nu știam absolut nimic despre ei, dar dragostea mea pentru cocos m-a făcut să fie printre primii după care am întins mâna. Biscuiții sunt așezați într-un suport de plastic care îi împarte ă+în seturi de câte 6 bucăți. Aceștia sunt moi și plini de cocos, dar extrem de delicioși.

Dacă îi vedeți prin magazine și sunteți fani cocos atunci trebuie neaparat să-i încercați. Mie mi-au plăcut mult și cu siguranță îi voi mai cumpăra și eu.

Biscuiți Milka cu jeleu

Milka este ciocolata mea preferată. Îmi place mult în tot felul de combinații. Varianta asta de biscuiți am mai mâncată și este tare bună. Biscuitele este unul pufos și moale. Acesta este acoperit cu un jeleu de zmeură ceea ce-l face foarte apetisant. Jeleul este acoperit cu un strat fin de ciocolată Milka. Eu am mai mâncat sortimentul acesta în diverse variante și toate sunt foarte bine doar că zmeura este fructul meu preferat și asta m-a făcut să-i ador.

Oreo cu cremă dublă

Biscuiții Oreo sunt în topul preferințelor copiilor și nu numai. Crema este una delicioasă. Cunosc copii care desfac biscuiții și mănâncă pur și simplu crema din interior. De această dată crema este dublată ceea ce-i face cu atât mai apetisanți. Biscuitele crocant și cu un gust dulce, dar plăcut se combină la fix cu crema fină care venea într-un strat generos.

Prăjiturelele Barni

Toate familiile cu copii cunosc cu siguranță prăjiturelele Barni. Acestea sunt perfecte pentru copii pentru că sunt foarte naturale, fără nimic adăugat. Eu i le dau Cristinei la pachet la școală de obicei. Eva este puțin cam micuță pentru ele și oricum nu prezintă interes pentru ea.

Voi ce gustări obișnuiți să serviți? Aveți ceva snack-uri preferate?

You may also like

11 comentarii

  1. De biscuiții Sun nu am mai auzit pana acum.Toate celelalte le-am încercat și noi,însă nu pot spune care anume îmi plac mai mult

  2. Sunt delicioase dulciurile prezentate dar eu in ultima vreme am avut ca snackuri dulci: fructe si nuci gen struguri si migdale un mar, pomello, alune de madure iar ca snack sarat morcov cu humus. Mai imi fac de cap cu cate o bomboana ssu baclavale. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.