Ținutele mamă-fiică perfecte în orice împrejurare

Ținutele mamă-fiică mi-au plăcut tot timpul. Este foarte interesant să poți să-ți alegi aceeași ținută cu fetița ta și să participi așa la un eveniment sau să purtați același model de costum de baie. Dacă nu reușești să atragi priviri cu forma corpului tău, cu siguranță acest detaliu nu va rămâne neobservat. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva modele care mie mi-au atras atenția.

Matching family outfits

Vă spun sincer că mă simt absolut atrasă de modele de acest gen. Nu are cum să nu-ți placă o astfel de combinație. Motivul pentru care nu am foarte multe ținute de acest gen este pentru că prețul acestora se ridică destul de mult. Site-urile românești profită de această tendință și au niște prețuri destul de mari. N-am găsit nimic cu un preț mai decent care să mă încurajeze să-mi pot lua 2-3 ținute.

Norocul meu a fost că am dat peste Popreal. Acesta este un site chinezesc care are niște prețuri decente la mai toate produsele de pe site. Cu astfel de prețuri pot să spun că aș putea să-mi iau mai multe outfituri pe care să le pot purta în acest sezon. Nu vă faceți provizii prea mari pentru că copiii cresc foarte repede și riscați să ajungă să nu le porte sau să se bucure de ele o singură dată.

cute matching family outfits

Mai nou, am găsit pe site și o rubrică în care toată familia se poate asorta. O ieșire în oraș cu un family outfit de acest gen este spectaculos. Eu îmi doresc asta și mă bucur că prețurile sunt accesibile și nu dau o avere pe aceste haine.

Detalii importante despre comandă

  • Coletele ajung din China, așa că durează în jur de o lună până ajunge.
  • Alegerea mărimii se face în funcție de tabelul de mărimi pentru fiecare produs în parte ales. De preferat să alegeți cu câțiva centimetri mai mult decât să luați un produs fix.
  • Plata coletului se face o dată cu plasarea comenzii
  • Se poate plăti cu cardul în lei și vi se retrage echivalentul în lei la cursul băncii voastre din ziua respectivă
  • Transportul este gratuit indiferent de valoare.

Sper că aceste informații au fost suficient de bine punctate, iar dacă mai aveți nevoie să știți și alte detalii să-mi spuneți.

You may also like

15 comentarii

  1. Adi hainutele mama fiica, prea exagerate preturile din magazinele noastre. Cu siguranta voi achizitiona hainute mama fiica. Multumesc mi a fost de ajutor acest articol!

  2. Nu-mi mai zice ca le-am vazut deja. Au niste seturi mama-fiica adorabile. Ma refer la rochite. Mai ca imi pare rau ca nu am si eu o fetita. Dar ma gandeam sa ii fac cumnatei mele cadou un astfel de set. Cred ca s-ar bucura maxim.

  3. Si eu aveam rochii sau cardigane exact la fel ca ale maica-mii, doar ca erau facute la croitoreasa ori tricotate manual. In magazine nu se gaseau asemenea tinute, bine ca acum exista oportunitatea de a le cumpara din alte tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.