Ce produse de îngrijire folosesc pentru copii

Aventura de a merge cu copiii la baie a început să fie extrem de solicitantă. Chiar dacă am ajutoare de cele mai multe ori, este destul de greu. Ca să nu mai vorbesc de dezastrul care rămâne în baie în urma lor. Diferența dintre fetele mele este de 6 ani. În primul an de viață a bebelușei am folosit produse diferite, mai blânde, speciale pentru ea. Acum am început să folosesc aceleași produse pentru amândouă și asta pentru că niciuna dintre ele nu are vreo problemă legată de piele și îmi este și mie mult mai ușor să am un singur rând de produse de baie.

Cristina este fetița cea mare și am trecut cu ea prin diverse etape. Au fost perioade în care refuza să facă baie, când nu vroia să se ude pe păr sau când avea adevărate crize de isterie în momentul în care îi cădea apă pe față. Sper să nu mai am parte de aceleași fițe și din partea Evei. Rămâne de văzut acest aspect.

Acum încerc să-i satisfac dorințele Cristinei, dar să folosesc și produse bune care să o ajute să aibă o piele curată și hidratată. Am căutat să folosesc cam aceleași produse pentru amândouă pentru că îmi este mult mai practic așa. În categoria mama și copilul de pe Notino sunt foarte multe produse din care să aleg exact ceea ce am nevoie. De cele mai multe ori îmi fac cumpărăturile online și mă bucur când găsesc toate produsele în același loc.

Produse folosite pentru baie

O bună perioadă de timp îi promiteam Cristinei că îi pun o bombă de baie doar ca să stea la baie. Am trecut apoi de faza asta și am început cu spumantul de baie. Foloseam spumantul de baie de la Avon pe care-l achiziționam de pe Notino. Raportul calitate/preț al spumantului de baie este excelent așa că sigur voi începe să-l refolosesc în perioada asta rece.

Am descoperit recent pe Notino cele mai tari capsule spumante de baie. În pungă se găsesc 9 tablete efervescente ambalate individual. Tableta galbenă are miros de lămâie, tableta albastră cu miros de mure și tableta roșie cu căpșuni. Sunt foarte faine pentru că colorează toată apa din cadă. În plus, poți combina câte 2 tablete de culori diferite și pe cutie apare exact ce culori poți obține. De exemplu, dintr-o tabletă galbenă și una albastră se obține culoarea verde. Este o plăcere fiecare baie și de fiecare dată face diverse combinații. Acestea pot fi găsite exclusiv pe Notino și vă asigur că merită să le încercați, mai ales dacă aveți un prichindel mofturos.

Un alt produs minunat este șampon 2 în 1 de la Bubchen. Sunt la al patrulea produs de acest gen. Am ajuns să îndrăgesc acest produs pentru calitățile foarte bune ale acestuia. În primul rând sunt foarte mulțumită de modul în care îi curăță părul, de gradul de spumare, de modul în care se dozează produsul, dar și de mirosul acestuia. Mirosul de căpșuni persistă și după uscarea părului. Părul miroase frumos inclusiv a doua zi. Cristina are părul des și lung așa că am nevoie de o cantitate mai mare de produs, dar chiar și așa șamponul acesta este foarte spornic. Efectiv îl iubesc și îl voi cumpăra și în continuare.

Gelul micelar de la Nivea este perfect. Mie îmi place mult că are pompiță și pot folosi din el ori de câte ori este nevoie și se dozează ușor. În felul ăsta nu risipesc produsul. Îmi place cum se comportă pe piele. Nu usucă pielea și o hidratează ușor. În plus, apelez și la o cremă de corp de la Nivea. Nu stau tot timpul să le și cremuiesc așa că nu le dau de fiecare dată după duș deși știu că ar fi bine.

Cam astea ar fi produsele la care apelez eu de fiecare dată atunci când trebuie să le fac baie copiilor. Eu mă împac tare bine cu ele și nu le schimb foarte des deși nici nu pot să spun că-mi place să folosesc aceleași produse decât dacă au calități extraordinare. Sunt deschisă la nou și chiar aș fi curioasă dacă aveți recomandări în acest sens.

Voi ce produse pentru baie folosiți pentru copii? Folosiți vreunul din aceste produse?

You may also like

18 comentarii

  1. Nu am încercat nici un produs din acestea ,dar sunt tare curioasă de tabletele efervescente ,o să le cumpăr și eu de pe Notino .

  2. Foarte interesante tabletele de baie.Si noi folosim spumant și bobite de baie,dacă ar fi după ei un sfert de salariu s-ar duce numai pentru a cumpăra asa ceva

  3. De la Nivea am folosit sampon si a fost tare placut cu pielea copiilor mei , despre statul in baie ma gandesc ce sa fac sa revin din nou la baia fara tipete din cauza celei mici, este jale in momentul care zic baie, greu intra , greu iese .

  4. Mie sincer imi plac si ambalajele tare mult, sunt atat de colorate.
    Produsele pentru cei mici sunt delicate cu pielea, imi plac mai ales cele de la Nivea.

  5. Si eu mai obisnuitam sa folosesc produse destinate copiilor pentru ca am pielea foarte sensibila, iar produsele pentru ei sunt mai delicate.

  6. Nivea este un brand cu istorie, dacă nu ar fi ținut la calitatea produselorm=, nu ar fi rezistat. Mie nu-mi lipsesc niciodată din casă produsele Nivea. Le folosim de la mic la mare. 🙂
    Celelate nu le știu, dar le-am notat. În baia noastră trebuie să existe și produse pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.