Energie pentru sănătate de la Biosunline

Produsele celor de la Biosunline nu-mi sunt deloc străine și asta pentru că le-am mai încercat de-a lungul timpului. Am mai primit de la ei fel de fel de produse și pe unele chiar le-am apreciat extrem de mult. Au fost produse care le-am luat după ce m-am consultat cu medicul, dar au fost și produse la care am apelat pentru că știam că sunt foarte bune în perioada asta.

Mini vitamina C Biosuline

Încep cu vitamina C în format mini pentru că acesta este cel mai folosit produs. Din ce-am înțeles vitamina C este foarte importantă pentru imunitate și cam toată face același lucru. Ideea este că trebuie să fac cumva ca să conving și buburuzele mici să ia vitamina C chiar dacă gustul este ușor acrișor. Varianta aceasta de la Biosunline vine sub formă de ursuleți și culmea este că ambele fetițe sunt foarte atrase de aceștia.

Eu nu le-am încercat și am preferat să le dau strict fetelor. În fiecare zi le văd cum îmi amintesc că trebuie să le dau câte un ursuleț. În perioada asta imunitatea lor nu este tocmai ok și sper că aceste vitamine împreună cu restul tratamentului să dea rezultate și să ieșim cu bine și din răceala asta.

Biominerale Păr&unghii Pantokera+

Acest revitalizant natural pentru păr, unghii și piele m-a atras cel mai mult din acest pachet. Asta și pentru că vin după o perioadă destul de dificilă în care am suferit destul de rău de căderea părului, unghiile mi se exfoliază destul de rău și nici pielea nu are tocmai cea mai bună strălucire. Nu pot să vă mint, până acum nu am luat suplimente de genul sau cel puțin nu-mi amintesc de așa ceva. Acum sunt motivată într-un fel pentru că simt că schimbarea trebuie să vină din interior de această dată.

Biomineralele acționează din interior pentru revitalizarea firului de păr, a pielii și a unghiilor și estomparea ridurilor.Acesta este un produs natural care conține săruri de: Ca, Mg, Si, Fe, Zn și Cu.

Aceste suplimente nu le-am încercat, dar au niște descrieri foarte tentante așa că le voi păstra pentru momentul potrivit.

Sun Block îți oferă o protecție solară suplimentară (se folosește asociat cu o cremă ecran solar fotoprotector) a pielii atunci când ai nevoie mai mare, în perioadele cu expunere îndelungată la soare: vacanțe, plimbări în natură, diverse sporturi în aer liber. Un produs interesant și aș fi curioasă sî+ă-l încerc să văd care sunt efectele.

Focus Kids BSL este o formulă complexă special concepută pentru susținerea capacității de atenție, concentrare, înțelegere și memorare a copiilor peste 5 ani.

Imunovita Essential vitamine și minerale esențiale pentru sistemului imunitar. O singură capsulă de Imunovita Esential oferă 100% din doza recomandată de vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

Voi ce vitamine dați copiilor în perioada asta?

You may also like

8 comentarii

  1. Și noi am încercat produsele Biosunline de-a lungul timpului,recunosc însă că cele prezentate în articol nu le-am testat.Ca și vitamine momentan luam Minimartieni și Vitamina C însă le schimbam frecvent altfel cei mici se plictisesc de gustul lor și se plâng ca nu le mai plac.

  2. Super bune aceste suplimente și eu mai iau și fetelor le dau în această perioadă ,dar de la Biosunline nu am încercat nimica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.