O imunitate de fier și o memorie bună cu suplimentele BioSunLine

Toamna vine cu aerul revigorant și cu emoția începuturilor: începem școala, se adună provocările la job și orașul își reia agitația obișnuită. Putem descoperi energia benefică stării noastre de spirit în orice situație care ne pune la încercare, privind realitatea înconjurătoare în mod constructiv. Însă acesta este un proces de dezvoltare personală care cere timp și, nu de puține ori, ajutor din exterior.

Anul școlar nu am început foarte bine și asta pentru că a răcit cu o săptămână înainte de începerea școlii. Am mers pe mâna medicului pentru cel mai bun tratament pentru a putea începe cu bine școala. Pentru asta aveam nevoie de câteva suplimente și vitamine pentru a ajuta corpul să-și recapete energia de care are nevoie. În ajutorul meu au venit produsele de la BioSunline. Aceștia mi-au trimis un pachet de produse special alese pentru ceea ce am eu nevoie în perioada asta.

Focus Kids BSL susține atenția, înțelegerea și memorarea cu o formulă concepută special pentru copiii cu vârste peste 5 ani. Sunt foarte bune atât pentru copiii care sunt la început de drum, dar și pentru cei mai mari care au un volum foarte mare de cunoștințe de acumulat și un astfel de supliment i-ar putea ajuta.

Mini Multi Vitamine + Biominerale sunt utile pentru copii pentru simplul fapt că au arome, coloranți și îndulcitori naturali.Acest complex asigură o dezvoltare armonioasă, o creștere normală a oaselor și dinților, îmbunătățește memoria în oboseala excesivă la școlari, în perioadele de stres, îmbunătățește activitatea sistemului imunitar și tonifică organismul.

Mini vitamina C este un produs indispensabil în perioada asta. Acest produs vine sub formă de ursuleț și sunt de supt. Ajută la suplimentarea aportului de vitamina C în organism și creșterea rezistenței copiilor. Noi mai facem câte o astfel de cură de vitamina C pentru că ne ajută.

ProbioticX Forte Baby ajută flora intestinală care este afectată în timp după tratamentul cu antibiotice sau în perioade de alimentație necorespunzătoare. Acest produs este special conceput pentru copiii cu vârsta mai mare de un an. Pentru copiii mai mari de 6 ani este recomandat Probiotix Forte Kids. Este bine că am ambele variante pentru a le putea folosi în cazul fetelor atunci când va fi cazul. Eva s-a ținut bine până acum și la cele 17 luni ale ei a avut destul de puține probleme de sănătate. Cred cp i-a curs năsucul de vreo 2 ori și cam atât. Mă bucur de acest aspect și nici nu-mi doresc probleme mai grave. Singura care s-a mai confruntat cu probleme a fost Cristina, dar le-am tratat la timpul lor. Este bine să avem în casă genul ăsta de produse pentru că niciodată nu se știe când avem nevoie.

Biosunline este o campanie românească așa că eu îi susțin cu drag și am mare încredere în produsele lor. În plus, țin să le mulțumesc pentru cadoul oferit: un rucsac foarte practic și drăguț, dar și de un pahar din ceramică cu capac de silicon care este extrem de util.

Voi ce suplimente dați copiilor în perioada asta? Folosiți vreunul din produsele la care apelez eu?

You may also like

11 comentarii

  1. Sunt foarte bune aceste suplimente ,chiar ajută mult ,dar și rucsacul este tare frumos .Să le folosiți cu mare drag !

  2. Nu prea iau suplimente nici eu, nici Alex, ar trebui să-mi fac o rutina, măcar înaintea sezonului rece. Am noroc ca Alex are o imunitate foarte bună și nu se confrunta cu răceli puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.