Pregătirea pentru școală și reduceri mari în magazinele Smyk

Smyk este unul din magazinele mele de suflet. Aici găsesc lucruri pe gustul meu și cât timp mă uit eu după diverse, Cristina stă liniștită în voie și se uită la jucăriile din magazin. De multe ori pleacă cu câte ceva pentru că nu reușesc s-o conving să rămână doar cu privitul.

Haine cu stil și prețuri bune în magazinul Smyk

În vară am fost în Smyk și i-am mai luat câteva ceva Evei. Nu aveam nevoie de mare lucru, dar am putut să-mi completez garderoba bebelinei și chiar am fost plăcut impresionată de ce am găsit. Modelele sunt foarte moderne și hainele au avut prețuri accesibile.

La întâlnirea de Bloggerițe care a avut loc luna trecută am primit un voucher cadou. Am analizat broșura online de aici și am zis să dau o fugă în magazin pentru că tot începe școala și mai aveam nevoie de câteva lucruri. M-am lovit de foarte multe reduceri. Erau câteva haine de toamnă și foarte multe haine de vară la prețuri tare mici. Eu eram tentată să cumpăr tot felul de lucruri, dar Cristina crește destul de mult de la un sezon la altul și nu știam ce mărime să cumpăr pentru vara viitoare așa că m-am axat pe lucruri pe care să le pot folosi acum.

Ce-am cumpărat din SMYK

Toamna asta m-a prins nepregătită și nu aveam nicio geacă sau cardigan pe care să-l poată folosi peste uniformă. Evident că am găsit niște modele absolut superbe în Smyk. Chiar văzusem multe modele de geci doar că nu avea mărimea ei la acelea. Geaca albastră/gri din poza de mai sus cu Patrula cățeluși mi-a plăcut tare mult, dar mai aveau câteva mărimi și niciuna nu era ceea ce căutam eu. Eu i-am găsit o geacă de fâș subțirică care este călduroasă și potrivită pentru toamnă.

Al doilea produs care mi-a atras atenția a fost acest cardigan. Mi se pare mult mai ușor de purtat peste un tricou, uniformă sau orice altă piesă vestimentară basic. În fiecare am în garderoba fetelor un astfel de produs pentru că, de cele mai multe ori, diminețile sunt reci și la prânz este cald.

Pop it-urile sunt în cea mai mare vogă și chiar și Eva știe despre ele. Are preferințe în acest sens și tocmai din acest motiv am luat și eu un spinner cu pop it pe care l-am rătăcit sau chiar pierdut în aceeași zi. Am dat doar 10 lei pe el și multe dintre ele aveau prețuri tare bune.

Singura mea nemulțumire este că Smyk nu are magazin online. Cu siguranță mi-aș fi făcut cumpărăturile mult mai des de la ei. Nu ajung la mall de câte ori mi-aș dori și asta pentru că o dată ajunsă în mall trebuie să cumpăr cel puțin o jucărie, ca să nu mai vorbesc că vrea să și mănânce.

Voi vă faceți cumpărăturile din SMYK? Ați profitat de reducerile din magazin?

You may also like

15 comentarii

    1. Ai dreptate, ar fi fost asa util și un magazin online al lor… Poate vor face în viitor ❤❤. Arata foarte bine totul acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.