Este Huawei Band 7 Un bun Tracker de Fitness?

Dacă intenționați să cumpărați un nou tracker de fitness, s-ar putea să vă întrebați dacă cel mai recent tracker de fitness Huawei merită. Ne vom uita la preț, durata de viață a bateriei și fețele de ceas. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre acest tracker de fitness! De asemenea, nu ratați recenzia noastră Huawei band 7 pentru a afla ce caracteristici o fac să iasă în evidență.

Cel mai recent tracker de fitness Huawei

Noul Huawei Band 7 este un tracker de fitness elegant, accesibil, care oferă o mulțime de caracteristici utile. Este rezistent la apă până la 50 de metri, cântărește doar 16 grame (cu curea) și are 96 de moduri diferite de antrenament. De asemenea, afișează notificări și promite o durată de viață a bateriei de două săptămâni. Indiferent dacă alegeți banda neagră sau albastră, merită prețul.

Huawei Band 7 vine cu funcții extinse de monitorizare a sănătății și vă poate ajuta să creați obiceiuri mai sănătoase ghidându-vă. Poate monitoriza ritmul cardiac, SpO2 și somnul și chiar nivelul de stres. De asemenea, vine cu 96 de moduri diferite de antrenament, declanșator de la distanță, ceas cu alarmă, lanternă și funcția find My phone. Dacă sunteți în căutarea unui tracker de fitness la un preț scăzut, luați în considerare Huawei Band 7.

Huawei Band 7 este cel mai subțire tracker de fitness FullView al companiei până în prezent. Măsoară doar 9,99 mm grosime și cântărește 16 grame fără curea. Este un companion dedicat pentru activitățile dvs. zilnice și este conceput pentru a vă ajuta să mențineți un stil de viață mai sănătos. Este o alegere excelentă pentru persoanele care caută un tracker de fitness pentru a-și menține ritmul cardiac.

Prețul său

Huawei Band 7 este un nou smartwatch diminutiv. Dispunând de un ecran tactil capacitiv AMOLED de 1,47 inci și Android 6.0, dispozitivul este disponibil și în patru culori din silicon. Huawei Band 7 are o durată de viață a bateriei de 2 zile. Banda poate fi reîncărcată în mai puțin de 5 minute.

Huawei Band 7 vine cu un număr de senzori, inclusiv un senzor de ritm cardiac, giroscop și accelerometru. De asemenea, este echipat cu un senzor SpO2, care informează utilizatorul despre nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului. De asemenea, are o caracteristică de urmărire a ciclului menstrual pentru femei. Este un accesoriu excelent pentru cei care caută să-și monitorizeze ciclul menstrual.

Huawei Band 7 are o listă lungă de caracteristici și are un preț rezonabil. Este rezistent la apă până la 50 de metri și cântărește doar 16g. acceptă 96 de moduri de antrenament și poate urmări ritmul cardiac, nivelurile de oxigen din sânge, somnul și notificările. De asemenea, vine într-o cutie simplă cu încărcător magnetic proprietar. Nu există nicio îndoială că Huawei Band 7 merită investiția.

Fețele sale de ceas

Pentru a vă personaliza ceasul huawei band 7 promotie, puteți descărca o mare varietate de fețe de ceas noi din aplicația HUAWEI Health. Dacă aplicația nu este încă instalată, puteți obține cea mai recentă versiune de pe site-ul Huawei. Această aplicație vine, de asemenea, cu mai mult de patru mii de fețe de ceas preinstalate. Fețele de ceas din aplicația sănătate pot afișa notificări din oricare dintre aplicațiile dvs. preferate.

Afișajul AMOLED de pe Huawei Band 7 este învelit în rame ultra-înguste. Veți găsi mai mult de 4.000 de fețe de ceas diferite disponibile, iar afișajul AMOLED face ca totul să pară mai luminos. Și dacă sunteți un fan de fitness, puteți alege chiar să aveți echipele sportive preferate reprezentate pe ecran. Puteți schimba fața ceasului pentru a se potrivi cu starea dvs. de spirit și puteți urmări informațiile importante fără să vă treziți.

Schimbarea fețelor de ceas este ușoară-puteți încărca, de asemenea, o imagine ca față de ceas, dacă doriți. Pe ceasul în sine, puteți alege dintre presetările disponibile sau puteți încărca o imagine la alegere. Pentru a selecta o față de ceas, țineți apăsat ecranul de pornire, apăsați butonul superior și glisați la stânga și la dreapta. Apoi, selectați dispozitivul. Pe ecranul următor, puteți vizualiza fețele de ceas disponibile. Apoi alegeți pe cel pe care îl preferați.

Asistentul său digital

Odată cu introducerea Huawei Band 7, utilizatorii pot avea acum un asistent digital personal la îndemână. Software-ul trupei are algoritmul Huawei TruRelax, care monitorizează nivelurile de presiune și stres. Trupa poate, de asemenea, reaminti utilizatorilor să bea mai multă apă și să îndeplinească cota lor pași de zi cu zi. Ceasul poate afișa notificări din toate aplicațiile. Asistentul digital are o caracteristică pentru respingerea apelurilor și îl puteți utiliza pentru a răspunde la mesajele primite printr-un mesaj prestabilit. Această caracteristică este utilă atunci când vă aflați în mijlocul unei activități sau al unui antrenament. Durata de viață a bateriei ceasului este considerată a dura 14 zile. Are o grosime de 9,9 mm și cântărește 16 grame.

You may also like

12 comentarii

  1. Cât de multe funcții are, wow. Sunt curioasa dacă m-as putea obișnui cu un astfel de ceas, ca brand huawai îmi place maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.