Cel mai bun scaun auto pentru bebeluși

În momentul ăsta aș putea să spun că știu cam ce lucruri mi-ar fi necesare pentru bebeluși tocmai pentru că am trăit o experiență de genul. Eva este cea de-a doua fetiță a mea, asta pentru cine nu știe. Ea are un an și cinci luni și este foarte energică. Cât a fost bebeluș am purtat-o în scoică și era foarte bună pentru că o puteam lua în scoică din mașină, o puneam pe cadrul căruțului și se transporta foarte ușor. De ceva timp am schimbat modul în care o transport și un scaun auto era necesar.

Criterii de care am ținut cont atunci când am ales scaunul auto de la Juju Baby

Eva a folosit scaunul auto al surioarei ei în primă fază. Evident că n-a trecut acum de la scoică la scaun. Ea este destul de înaltă și ăsta ar fi fost unul dintre criteriile pentru care am schimbat scoica acum aproape 6 luni. De data asta știam exact ce vreau și am pus cap la cap cerințele mele astfel încât să aleg ce-i mai bun.

Să aibă poziție de somn era una dintre punctele forte pe care mi le doream. Cât sunt micuți adorm destul de ușor atunci când îi scoți la aer. Bebelușul are nevoie de un scaun cât mai comod care să-i facă somnul cât mai relaxant.

Sistem de prindere Isofix și rotire 360 grade. Îmi doream un scaun cu Isofix pentru că acesta este un sistem foarte bun de prindere doar că atunci când aveam primul copil nu aveam o mașină care să aibă un astfel de sistem. Acum totul a fost conform planului pentru că și mașina îmi permite. Vedeam peste tot propuneri în ceea ce privește poziția copilului în timpul mersului și că acesta ar trebui să stea cu spatele la direcția de mers. Ei bine, Eva este un copil atât de ambițios încât mi-a fost greu s-o conving să stea în scaun și dacă ea a vrut să stea în poziția asta atunci … nu m-am opus. Ceea ce mi se pare interesant este faptul că o pot roti și s-o las să se uite spre portieră. Asta o mai distrage de la fițele ei zilnice.

Tetiera reglabilă îmi place mult și mă ajută atunci când bebe doarme. Aceasta are 11 poziții de reglare și se poate fixa în funcție de înălțimea copilului. De la primul copil știu că atunci când adormea îi cădea căpușorul într-o parte și-n alta. Cu această tetieră mi se pare că totul se așează perfect. În poziția de somn și cu tetiera reglată pare să stea perfect.

Husa scaunului este detașabilă și se poate spăla ușor. Cu toții știm că în mașină se întâmplă mai mereu accidente. Fie că este vorba despre pete de mâncare sau rău de mașină. Spre surprinderea mea Eva nu are rău de mașină, dar fetița cea mare are și acum o sensibilitate.

Modul de fixare a scaunului este foarte intuitiv. Într-un timp record acesta a fost montat pe mașină. Ca să nu mai vorbesc de toate funcțiile pe care acestea le are și el poate fi foarte ușor de folosit.

Păreri personale referitoare la scaunul auto

Încep prin a spune că știu că mamele sunt foarte critice. Nu poți face un pas fără ca cineva să te critice, să-și dea cu părerea referitor la orice și aceste detalii sunt făcute de cele mai multe ori cu voce tare. Fiecare persoană își crește copilul așa cum crede și face ceea ce este mai bine pentru el.

Ca o concluzie, Eva are o poziție foarte bună în scaunul acesta de mașină. Ea este un copil alăptat exclusiv și de cele mai multe ori își petrece timpul în mașină în brațe sau la sân. Acceptă cu greu să stea în scaunul de mașină și eu profit atunci când doarme și o pun atunci să stea în el. Cred că se va obișnui cu timpul și mă gândesc că înțărcarea ei ar rezolva această problemă. Am primit muulte mesaje referitor la siguranța ei și vă asigur că eu fac ceea ce este mai bine pentru ea și nu îi vreau răul. Am experiența primului copil care a fost exact la fel. A început să stea în scaun după ce am înțărcat-o și nu vreau s-o forțez sub nicio formă.

În momentul magic de somn când ea adoarme prefer să încerc s-o pun ușor în scaun. Să pot respira și eu și să stea și ea mai comod. Deși de multe ori ajung să cred că preferă să stea în poziții incomode numai să stea în brațele mele. Ca să nu mai vorbesc despre modul în care ea adoarme. NICIODATĂ, niciunul din copiii mei, nu au adormit pur și simplu acolo unde îl pui(mă refer la perioada bebelușeniei). Doar persoanele care au copiii mă pot înțelege.

Astea fiind spuse, consider că scaunul de mașină de la Juju Baby este una dintre cele mai bune alegeri.

You may also like

15 comentarii

  1. Și noi folosim scaunul auto însă este cumpărat dintr-un magazin fizic iar de acest site nu știam.Pare ca Eva se simte foarte bine în el

  2. Ce ma chinui cu fetita ca nu vrea sa stea deloc in scaun, ravnesc cand vad copilasii ca si dorm in el, la mine nu eu sunt pe post de scaunel .

  3. Draga de Eva cum doarme ea :)) Noi am avut unsingur scaun dar acu 11 ani nu erau asa performante si adevarul ca nici nu am investit mult mai ales ca nu avem masina, l-am luat doar asa in caz ca se va ivi vreo masina de deplasat pe ici colo. Sa il folositi sanatoase

  4. Ce bine ca sta în scăunel. Este foarte important in călătoriile cu bebelușul, de fapt oricând pleci de acasă, oriunde. E și foarte arătos scăunelul bebelinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.