Curățarea tenului cu produse Green Lab! Demachiant sau apă micelară?

Green Lab este o firmă de cosmetice românească cu care am luat contact în urmă cu mai bine de un an. Principiile și ingredientele active naturale ale produselor sunt selecționate și dozate îmbinând cele mai noi tehnologii din industria cosmetică cu ingrediente active inovatoare, având ca scop susținerea pretențiilor de pe ambalaj cu studii clinice și dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului. Am folosit toate produsele din portofoliul lor și astăzi vreau să fac o comparație dintre apa micelară și laptele demachiant folosit de la Green Lab.

Lapte demachiant Green Lab

Primul produs de demachiere a celor de la Green Lab a fost laptele demachiant. A fost destul de ușor să mă convingă să încerc acest produs. Ingredientele atent alese completau perfect rutina mea de îngrijire a tenului. Consistența densă ștergea perfect toate urmele de machiaj. Trebuie să recunosc că am fost atrasă și de pompița acestui produs. Dozarea produsului era precisă și nu se punea problema să fac risipă de produs.

Laptele demachiant este potrivit pentru toate tipurile de ten și are o cantitate generoasă. Produsul ajunge cel puțin pentru o lună și eu îl folosesc împreună cu o loțiune tonică sau apelez la un produs de curățare a feței. După folosirea acestui produs tenul rămâne hidratat, dar cu o ușoară peliculă grasă la suprafață. Tocmai din acest motiv apelez la produse care să mă ajute să elimin acest strat.

Apă micelară Green Lab

Apa micelară este absolut genială. M-a impresionat încă de la prima aplicare. O textură apoasă, non-uleioasă, reușește să curețe orice urmă de machiaj cu doar câteva mișcări. Nu are parfum și nu are parabeni și are niște ingrediente la fel de curate precum laptele demachiant. Poate fi folosită pe orice zonă a feței( ochi, buze sau față) și lasă un finiș fresh și uscat.

Diferențe între laptele demachiant și apa micelară Green Lab!

Vreau să vă spun care este preferatul meu dintre cele 2 produse Green Lab. Cantitatea este aceeași pentru amândouă. Chiar dacă unul este sub formă de cremă și unul lichid, ambele sunt foarte spornice și țin mult. Ambele curăță bine și eficient din câteva mișcări. Singura diferență dintre cele două este făcută de finish-ul lăsat pe piele. Laptele demachiant îmi lasă tenul cu o peliculă grasă la suprafață, iar apa micelară îmi lasă tenul plăcut la atingere. Ține de preferințe pentru că sunt convinsă că multe persoane folosesc laptele demachiant pentru că oricum folosesc un produs de spălare a feței după.

Voi preferați lapte demachiant sau apă micelară?

You may also like

19 comentarii

  1. nu am incercat apa micelara, dar pot sa iti spun ca laptele demachiant Green Lab este printre putinele pe care tenul meu gras le-a suportat. Da, lasa pelicula putin grasa, dar foloseam tonic dupa si se restabilea echilibrul tenului.

  2. Eu folosesc de obicei demachiantul și tonnerul.
    Apă micelară am folosit o dată și nu mi s-a părut chiar potrivită pentru tenul meu. E drept, mai depinde și de brand și calitatea pe care o oferă produsul. Green Lab se pare că are produse bune, le voi încerca.

  3. Foarte bune produsele, am folosit si eu apa micelara pentru ten. Cred ca trebuie testate amandoua si ales cel pe care pielea il suporta mai bine. E de la caz la caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.