Îngrijirea sprâncenelor și produse la care eu apelez

Sprâncenele sunt un subiect delicat pentru mine și am să vă povestesc imediat de ce spun asta. Evident că am o poveste doar a mea, dar eu sunt convinsă că aveți și voi de învățat din ea.

Cum mi-am îngrijit sprâncenele de-a lungul timpului

Încep prin a vă spune că mama mea este coafeză. Este coafeză de foarte mult timp și muncește la același salon de-o viață. De-a lungul timpului ea a învățat să epileze, să penseze, să facă manichiură, pedichiură, etc. Face cam tot ce ține de înfrumusețare și chiar le face bine. Mereu venea acasă de la coafor și-mi povestea cum diverse cliente de-ale ei au încercat să se tundă/coafeze în altă parte și au fost complet nemulțumite. Asta m-a făcut și pe mine să fiu ușor reticentă atunci când vine vorba de păr sau sprâncene. Aveam mereu în minte vorbele ei și nu vroiam să mă ciunțească nimeni. La fel era și în cazul sprâncenelor pentru că am întâlnit și multe prietene care au fost la salonul nepotrivit și au căzut pe mâna vreunei începătoare care a făcut cea crezut ea din sprâncenele lor.

În concluzie, pe mine multă vreme m-a pensat mama ca să mă ajute să am sprâncene perfecte. Treptat am învățat de la ea cam cum se face. Eu nu fac altceva decât să pensez firele crescute indisciplinat și să păstrez forma sprâncenei. Nu intru absolut deloc în ea pentru că știu că orice gol format se acoperă foarte greu și părul din sprânceană nu crește atât de repede sau nu crește acolo unde trebuie.

Produse la care apelez atunci când vreau să- aranjez sprâncenele

Sprâncenele mele au avut mereu volum. Aș putea să spun că de mult ori mi s-au părut chiar groase. Ideea era că mama nu mă sfătuia să le subțiez, iar cosmeticiana care se mai ocupă de mine mi-a oferit același sfat. Niciuna din ele nu mi-a recomandat să le vopsesc așa că … negrul intens este de la mama natură.

În prezent mă bucur că nu mi-am subțiat sprâncenele atunci când a fost trendul pentru că acum se poartă sprâncenele groase și eu mă încadrez perfect. Trebuie să recunosc că apelez la câteva produse pentru că nu sunt o expertă în conturare, în aranjare, etc. Tot ce vreau să fac este să acopăr unele mici goluri care își fac apariția.

Creionul Essence Superlast 24h mi se pare genial. Am mai folosit creioane pentru sprâncene, dar acesta mi se potrivește ca și culoare. Este foarte ușor de lucrat cu el. Cu mișcări fine aplic creionul, iar cu mica pensulă din silicon încerc să distribui uniform creionul pentru ca acesta să se vadă frumos. Cred că este produsul care are un raport calitate foarte bun pentru că eu l-am luat de pe Notino la un preț foarte mic.

Gelul pentru sprâncene Essence Make me brow a fost primul produs de tip rimel încercat pe gene. El are rolul de a da o culoare uniformă sprâncenelor și de a le fixa. În ceea ce privește fixarea nu este foarte puternic și nu rezistă ore întregi, dar îmi place mult cum se comportă și consider că am făcut o investiție bună.

Produsele Benefit sunt cunoscute ca fiind în tip, dar pentru a le folosi este nevoie de ceva mai multă îndemânare. Consider că sprâncenele mele nu au nevoie de intervenții foarte mari așa că produsele Essence sunt perfecte pentru ce am eu nevoie în acest moment.

Voi ce produse pentru sprâncene folosiți? Ați încercat vreunul din produsele alese de mine?

You may also like

16 comentarii

  1. Interesant articolul tau, sa știi ca nici eu nu umblu prea mult la sprâncene,doar firele care cresc indisciplinat.De la Avon folosesc decât un creion și atat!

  2. Nu am încercat nici un produs din acestea ,dar creionul mi se pare foarte fain ,dacă știam de el mi-l comandam și eu azi că tot am plasat o comandă pe Notino ,dar cu siguranța o să-l trec pe listă și la următoarea comandă mi-l cumpar și eu .

  3. Eu folosesc un fard de sprâncene de la Oriflame de care sunt foarte mulțumită. Dar recunosc,și creionul din articol arata tare bine

  4. Produsele de îngrijire pentru sprâncene mi-ar fi și mie de folos.
    Am primit cadou un pachet de micropigmentare, dar încă nu m-am hotărât, prin urmare le-aș vrea în trusa mea cosmetică.

  5. Folosesc si creioane de sprancene si mascara. Am un produs misto de la Catrice, cateva de la Benefit si de la Maybelline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.