Eleganța în rochii lungi

M-am gândit să fac oficial și acest anunț pentru că între mine și cititorii mei este o transparență totală. În octombrie voi fi nașă pentru singurii noștri prieteni care au rămas necăsătoriți. Ei sunt prieteni foarte buni și ne simțim foarte bine în compania lor, iar faptul că ne-au ales pe noi drept părinți spirituali nu pot decât să ne bucure.

Sunt multe tradiții la noi și fiecare ține cont de ele sau nu. Eu vreau să mă ocup de atribuțiile mele și să văd cu ce mă voi îmbrăca, ce va îmbrăca și Cristinuța și evident soțul. Noi împreună cu mirii trebuie să strălucim și să ieșim puțin în evidență față de restul invitațiilor. Deocamdată accentul îl pun doar pe haine pentru că restul cheltuielilor se fac treptat și nici nu am pus mare preț pe ele acum pentru că totul trebuie făcut în apropierea evenimentului.

Îndatoririle nașilor

Știu că trebuie să ne mai ocupăm de buchetul miresei, cadoul finilor la care nu m-am gândit și nu știu exact ce le voi lua și bijuteriile miresei. De astea știu că trebuie să mă ocup eu. Dacă mai este și altceva voi vedea pe parcurs. Am experiența nunții mele și știu cam ce ar trebui să iau.

rochie-dyfashion

Rochii lungi pentru marele eveniment

Mi-am comandat o rochie de seara lunga pentru că la toate evenimentele la care am participat, nașele au rochii lungi. Mă chinui de ceva timp să-mi comand astfel de rochii. Îmi plac foarte mult și cu toate astea le-am ocolit. Cu această ocazie voi avea cel mai îndreptățit motiv să îmi cumpăr.

rochie-lunga-dyfashion-minUna din rochii arată cam așa și îmi place mult combinația de culori. Foarte potrivită și parcă mi-a citit gândurile.

În plus, mai am nevoie de o blăniță ca să-mi pun pe deasupra. În octombrie va fi frig și sigur nu voi putea merge atât de dezgolită. Am câteva blănițe, dar aștept să-mi ajungă rochia ca să văd dacă se potrivește vreuna cu rochia. Vreau să văd cât de compatibile sunt cele 2.

Am mai văzut asocieri nereușite. Luate separat erau niște produse superbe, da nu mergeau combinate sa cel puțin vizual nu era cea mai potrivită alegere.

 Rochie elegantă și lejeră

Inițial m-am gândit că voi avea 2 rochii. Spun inițial pentru că 2 vor fi cu siguranță și este posibil să am chiar mai multe. Vreau să îmi aleg ținutele și în funcție de preferințele mele coloristice, de model, dar și de cât de comodă mă simt eu în ea.

Toată ziua voi avea ținute elegante și pantofi cu toc și ca să pot rezista cu brio, am nevoie de cele mai comode haine care să nu mă incomodeze în nici un fel. Evident că și pantofii sunt la fel de importanță. De acest aspect nu m-am ocupat încă și pentru orice eventualitate am un plan de rezervă în ceea ce privesc pantofii.

Important este să-mi găsesc câteva rochii lungi în care să mă simt bine. Cred că la nunta mea a fost singura oară când am purtat o rochie lungă și m-am simțit cu adevărat specială. Sper ca asta să se întâmple și acum.

Vă plac rochiile lungi? Sunt potrivite și pentru alte tipuri de petreceri în afară de nuntă?

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.