Ce cosmetice asiatice folosesc eu de la DDell Cosmetics

Vreau să fiu cât se poate de sinceră cu voi și să vă spun că Ddell Cosmetics au sponsorizat întâlnirea noastră de bloggerițe care a avut loc acum o lună. Ei s-au oferit să ne dea nouă câteva produse pe care să le folosim și noi să ne expunem părerea sinceră despre acestea. Partea și mai frumoasă a fost în momentul în care ei au cerut detalii despre tenul nostru și despre produsele pe care noi ne dorim să le folosim în funcție de nevoile noastre.

Vitamina C pentru ten pigmentat

Eu m-am ales cu ceva pete pigmentare în urma sarcinii(asta dacă nu știți deja). Nu pot să vă mint și trebuie să recunosc că am încercat fel de fel de produse, am reușit să le mai deschid puțin și m-am mai obișnuit cu ele. Petele nu sunt foarte pronunțate, dar sunt și mi-aș fi dorit să scap de ele, dar dacă nu se poate …. ne obișnuim și trăim împreună.

De data asta am apelat la cosmetice coreene. Am mai folosit vitamina C o singură dată. În ciuda faptului că am auzit că este eficientă pentru pete sau pentru un ten obosit, am cam neglijat-o până acum. Ea are rolul să estompeze petele pigmentare, să reducă și să prevină apariția ridurilor, protejează pielea împotriva factorilor de mediu și nu conține alcool, parfum, parabeni, sulfați, gluten sau ingrediente ce pot irita pielea.

Vitamina C de la Ddell Cosmetics vine într-un recipient din sticlă de 10 ml. Cu ajutorul pipetei produsul se pune foarte ușor pe piele. Este absorbită aproape instant în piele. Îmi place tare mult că intră rapid în piele. Aș putea să spun că pielea mea chiar are o luminozitate aparte de când folosesc acest produs. Eu o folosesc dimineața pe tenul perfect curat.

BB cream cu SPF 30

BB cream-ul de la Ddell Cosmeticseste în topul preferințelor mele. În primul rând îl iubesc pentru faptul că are o protecție bună pentru perioada asta. Vara folosesc doar SPF 50, dar în restul anului dacă este înnorat este foarte bun și SPF 30. Are foarte multe filtre care protejează tenul și de care sunt extrem de încântată.

Încă de la început am fost atrasă de ambalaj. Culoarea neagră denotă eleganță, dar ambalajul cremei este de un negru lucios tare frumos. Crema poate fi dozată cu ușurință pentru a evita risipirea produsului. Eu am nuanța Natural Beige și mi se potrivește de minune. Îmi place mult cum se uniformizează pe ten, că are o acoperire medie și faptul că tenul capătă un aspect glowy frumos. Crema are 50 ml și sunt convinsă că o voi folosi o bună perioadă de timp.

Mască cu Peptide cu rol antirid și hidratant

Primul produs folosit din colet a fost această mască. Asta nu înainte de a o lăsa în frigider o zi pentru că ador senzația de răcorire pe ten. Mi se par mult mai eficiente măștile aplicate astfel. Este o mască tip șervețel. Am ținut-o timp de 20 minute și mi-a plăcut mult senzația pe care mi-a lăsat-o pe față. Este un produs fară alcool, parfum, parabeni, sulfați și gluten, ingrediente ce pot irita pielea așa că nu aveți de ce să vă temeți.

Efectele se văd în timp ca urmare a aplicării produselor cu rigurozitate. Nu se întâmplă nimic peste noapte sau dintr-o singură aplicare. Îmi doresc să încerc aceste măști pe parcursul unei luni întregi măcar de 2 ori pe săptămână pentru că în felul ăsta rezultatele sigur nu întârzie să apară.

Voi folosiți produse asiatice de la Ddell Cosmetics? Care vă produs vă tentează dintre cele folosite de mine?

You may also like

16 comentarii

  1. Aveam pete cand eram.gravida si tare ma mai suparam pe chestia asta , slav dnului ca am scapat de ele fara tratament, nu am folosit niciodata produse koreene .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.