Lipsa de inspirație pentru cadouri? Hai pe 999cadouri.ro!

Ce sa faci, după ani de zile de cunoștință a persoanelor din viața ta, te mai lovește și lipsa de inspirație câteodată. Le-ai cam cumpărat de toate, lor nu le lipsește mai nimic, deci când se apropie aniversări sau alte evenimente speciale pentru voi, te-nvârți în oraș ca printr-un labirint fără ieșire. Mergi prin toate magazinele pe care le știi că se axează pe cadouri și nici acolo nu găsești nimic. Haine nu le trebuie, cu bani în plic nu te poți duce, sticle de băuturi le-ai tot dus de le-ai umplut barul, deci ce mai poți face? La un moment dat începi să o iei razna.

Ei bine, toate problemele pot fi rezolvate atunci când alegi un cadou util, dar pe care îl poți și personaliza cu un mesaj aparte, poate cu inițialele persoanei respective, făcându-l unic pentru ea. Iar 999cadouri.ro este locul ideal unde găsești și cadourile potrivite, pe care le poți și grava. Vezi alte detalii aici.

Instrumentele de scris – indispensabile oricui

Când nu mai știi ce să cumperi bazează-te pe lucrurile de care are oricine nevoie în casă, în birou, în geantă. Cui nu-i place să aibă un pix sau un stilou care să aibă un design unic, elegant și rafinat? Și dacă mai sunt gravate și cu ințtialele persoanei care le deține, sunt cu atât mai interesante. 999cadouri.ro deține în catalogul online instrumente de scris de la unele dintre cele mai celebre branduri din lume. Printre aceste nume se află și Parker, care este și furnizor de instrumente de scris și alte accesorii pentru casa regală britanică.

Când spui Parker spui calitate desăvârșită, lux, durabilitate îndelungată. Este un cadou util ce va fi folosit mulți ani de acum încolo. Dacă urmează ziua unei femei din viața ta, atunci alege un set cu pix și stilou Parker Royal Light Purple. Instrumentele au o nuanță superbă, cu siguranță pe gustul oricărei femei și vin într-o cutie elegantă cu emblema Parker. Grip-ul din alamă al pixului este placat cu aur 23K și multe din celelalte accesorii sunt placate cu crom. Stiloul funcționează atât cu convertor, cât și cu cartușe. Instrumentele primesc garanție timp de 2 ani, ceea ce este iar un aspect ce denotă calitate ireproșabilă. Aceste seturi cadou personalizate prin gravura cu laser vor impresiona pe oricine, iar culoarea gravurii va fi argintie.

Accesează site-ul 999cadouri.ro și alege cadouri de lux, fă-le tu unice prin gravură, pentru fiecare persoană dragă din viața ta.

Contact: 0766 324 238 sau 0212109433

You may also like

11 comentarii

  1. Foarte frumoase aceste idei de cadouri personalizate și nu cred că există careva care să nu-i placă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.