Petele pigmentare – dermatocosmeticele Neotone Ishispharma ajută în îndepărtarea acestora

Petele pigmentare reprezintă una dintre problemele cu care m-am confruntat imediat după sarcină. De fapt eu le-am descoperit la vreun an după, la o simplă vizită la cosmeticiană. Până în acel moment nici nu le observasem. Cred că am avut alte preocupări și pur și simplu aceste mici detalii au trecut neobservate. De-a lungul timpului am văzut că este greu, foarte greu să scapi de ele, dar eu insist și am speranța că voi reuși într-un final.

Am încercat câteva produse de la Isispharma pentru a a-mi duce planul la bun sfârșit. Isipharma are o gamă specială pentru petele pigmentare și aceasta se numește Neotone. Întâmplarea face ca ei să-mi trimită suficient de multe produse pentru ca eu să-mi fac o rutină completă de îngrijire doar cu produsele special destinate petelor pigmentare și rezultatele să nu întârzie să apară.

Ser intensiv pentru pete pigmentare Neotone Isispharma

Serul acesta a fost un fel de dragoste la prima folosire. Mă încântă faptul că este un produs cu ingrediente bune și asta m-a făcut să-l folosesc cu rigurozitate. Produsul se prezintă sub forma unei creme transparente care se aplică pe ten și intră aproape instant în piele. Nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață și nici măcar nu se simte pe ten.

Eu l-am folosit mai mult seara și mi-a ajuns pentru o lună. Petele pigmentare arată mult mai bine deși nu au dispărut complet. Oricum știu că pentru ca un tratament să fie eficient acesta trebuie folosit preț de minim 3 luni după care încep să se vadă rezultatele. Acest produs m-a convins și îl voi folosi în continuare pentru că merită și chiar îl recomand persoanelor care au aceleași probleme ca și mine.

Cremă nuanțatoare cu SPF 50+ Isispharma

Crema nuanțatoare are rolul de a ascunde micile probleme de pe ten, să uniformizeze frumos pielea și să ofere protecție maximă. Aceasta este ușor de aplicat și tenul capătă acea uniformizare de care am nevoie, iar petele sunt ușor acoperite. Are o acoperire mică spre medie. Dacă ar fi să-i găsesc o problemă acestei creme, atunci strălucirea pe care aceasta i-o oferă tenului nu este tocmai bună. Eu prefer să folosesc crema împreună cu o pudră de setare care oferă un aspect mai puțin strălucitor tenului și rezistă preț de câteva ore.

Și această cremă are rolul de a acționa și de a încerca să deschidă petele pigmentare. Trebuie folosită împreună cu serul pentru rezultate vizibile. Chiar dacă această cremă are doar 30 ml, va ajunge destul de mult timp. Este disponibilă într-o singură nuanță care este una medie. Poate că persoanele care au tenul foarte deschis nu li se va potrivi.

Apă micelară Isispharma

Apa micelară Neotone face parte din aceeași gamă de produse care are rolul să acționeze asupra petelor pigmentare. Este un produs lejer care-și face treaba foarte bine și nu lasă tenul gras. Eu am primit mai multe mostre ale acestui produs și modul de ambalare al acestora mi s-a părut genial. A fost produsul perfect chiar și pentru vacanță pentru că aceasta ocupă destul de puțin loc.

Cremă de ochi Neotone – Isispharma

În colet am găsit și câteva mostre de creme de ochi. Fiecare cremă are câte 3 ml și mi se pare o cantitate perfectă pentru a încerca o cremă. Cantitatea este ideală pentru suficient de multe aplicări. Textura este foarte lejeră și aproape că nu se simte. Intră rapid în piele și mă împac tare bine cu ea.

Per total mă împac excelent cu produsele de la Isispharma și chiar mă bucur că le-am descoperit. Sunt eficiente și gama Neotone, destinată petelor pigmentare, m-a convins că este vorba despre niște produse de top cărora le puteți acorda atenție.

You may also like

8 comentarii

  1. Nu stiam de aceasta gama dar o s-o iau si eu pentru ca in urma expunerii excesive la soare m-am ales cu pete pigmentare inestetice si cred ca aceste produse ar putea fi o solutie ca sa scap de ele sau macar sa le ascund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.