Creme hidratante pentru mâini și picioare de la Lirene

Avem nevoie de hidratare în orice perioadă a anului. Trebuie să ne hidratăm atât din interior, cât și din exterior cu ajutorul cremelor. Acestea joacă un rol foarte important și nu trebuie să neglijăm niciunul dintre aspecte pentru că în timp acestea se văd. Vreau să vă arăt câteva creme hidratante eficiente care m-au ajutat și care fac o diferență notabilă.

Creme de mâini Lirene

Cremele de mâini sunt absolut necesare. Folosim tot felul de produse de curățenie care ne usucă pielea și chiar dacă folosim mănuși sunt alți factori care ne influențează într-un fel sau altul. Poate că acum nu realizăm cât sunt de utile aceste creme, dar în timp sigur ne vom vedea diferența. Pe site-ul celor de la Aivi.ro am găsit câteva produse care m-au atras prin simplul fapt că acestea sunt niște produse cu ingrediente 99% naturale.

Nu sunt chiar atât de consecventă pe cât mi-aș dori și nici nu mă dau cu cremă ori de câte ori spăl vase. Se întâmplă să folosesc crema de mâini o dată sau cel mult de două ori pe zi. De cele mai multe ori o aplic atunci când mă apuc de rutina de îngrijire a tenului și ca un final touch aplic crema de mâini. Dacă știu că pot sta cel puțin 5 minute să aștept ca ea să intre în voie în piele o folosesc dimineața. Deși cel mai des o aplic seara pentru că am mult mai mult timp de răsfăț în a doua parte a zilei. Aplic o cantitate relativ mică de produs pentru că aceste creme de la Lirene intră rapid în piele și nu este nevoie să insist. Are o textură lejeră și nu-mi lasă pielea deloc lipicioasă sau grasă.

Crema-ser regeneratoare pentru picioare Lirene

Eu înclin să cred că am o mică obsesie în ceea ce privesc picioarele. Nu suport să văd o femeie în sandale care are picioarele urâte, cu câlcâie crăpate sau alte lucruri inestetice. Prefer să văd un picior frumos și îngrijit chiar dacă nu toată lumea are picioare de fotomodel. Acum sunt atât de multe metode de îngrijire încât nu mai este nicio scuză. Nu fac mare lucru pentru a avea niște tălpi fine și niște picioare îngrijite. Tot ce fac este ca o dată pe săptămână să folosesc o pilă pentru călcâie și să folosesc cremă pentru picioare o dată, maxim de două ori pe săptămână.

De obicei aplic crema înainte de culcare, în momentul în care m-am băgat în pat. Este momentul meu de răsfăț să mă uit la televizor preț de câteva minute și să mă masez pe picioare cu o cremă. Picioarele mele chiar se simt extrem de bine după o astfel de procedură și crema aceasta ser de la Lirene mi se pare că îmi hidratează și moaie toată pielea după talpă. Dimineața îmi simt tălpile atât de netede încât sunt tare mulțumită de rezultatul obținut.

Voi cât de des folosiți creme pentru mâini și picioare? Vă relaxează rutina de îngrijire a picioarelor?

You may also like

18 comentarii

  1. Pentru mâini folosesc aproape pe fiecare seară,insă pentru picioare nu prea folosesc ,foarte rar .Nu am incercat nimic din aceste produse.

  2. Foarte faine cremele, e foarte important sa ne hidratare mâinile și picioarele, mai ales iarna, dar eu una mai ales dacă lucrez în sistemul medical și folosesc dezinfectante, chiar ca mi se usucă mâinile și imediat ma dau cu crema de mâini cu propolis, cu lavanda sau miere, cât mai naturale folosesc cremele

  3. Recunosc, nu am încercat nimic de la acest brand, dar cremele pentru mâini și pentru picioare sunt cele mai folosite în îngrijirea și întreținera mea corporală.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  4. Inca nu am incercat aceste creme de maini, dar le tin pe wishlist pentru ca imediat vine vremea rece si o sa consumam creme de maini pe banda rulanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.