Rucsac LOL tip troler de la Pickaboo

Articolul de astăzi este dedicat mămicilor de fetițe pentru că ele mă pot înțelege cel mai bine. Dacă mai sunt mămici care nu știu ce înseamnă LOL, atunci vă spun eu. Este o capsulă în care se găsește o păpușică micuță și câteva accesorii pentru ea. Fetițele sunt înnebunite după aceste jucării și mă bucur să văd că are momente când se joacă cu ele. Mă consolez cu gândul că nu am aruncat banii pe fereastră.

Povestea rucsacului LOL

O dată cu împlinirea vârstei de 4 ani am început diverse activități cu Cristina. Am început cu dansul și apoi a urmat înotul. La înot are o colegă de clasă care a început să vină cu un rucsăcel tip troler. I-am promis că îi voi cumpăra și eu unul și am tot căutat modele drăguțe care să-i placă.

Într-un final, am ales de comun acord cu Cristina acest rucsac. Un rucsac care are pozele păpușilor ei preferate. În plus, este tip troler și îl poate căra cu ea peste tot. Merge cu el la grădiniță, în parc, la dansuri și chiar la înot. Este un rucsac relativ micuț, dar potrivit nevoilor ei. Îi încape exact ceea ce are nevoie și este foarte practic.

Pickaboo.ro m-a impresionat plăcut cu o gamă extrem de diversificată de produse marca LOL. Până acum nici nu știam că sunt adidași, sosete, costume de baie, rucsace, accesorii de păr, etc. Pe site am găsit și multe alte jucării drăguțe grupate după diverse criterii. Chiar mă gândesc că voi mai apela la ajutorul lor pentru alte câteva jucării care mă atrag.

You may also like

11 comentarii

  1. Am trecut si eu prin faza ast, numai ca erau la moda alte papusele si accesoriile aferente. Fie-mea avea un set de gentute pentru calatorie incepand de la troler la portofel si era foarte simpatica cum le purta mandra pe oriunde mergeam.

  2. Este adorabil ghiozdanul acesta si mi se pare foarte util si practic in ziua de azi cand cei mici au de carat destul de multe cu ei la gradi sau la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.