Ce cumpărături am făcut pe ultima sută de metri pentru vacanța de la Bulgari

Nu am fost hotărâtă până acum și asta pentru că nu aveam toate datele puse la punct în ceea ce privește vacanța mea. În ultimul timp s-au cam așezat lucrurile și asta pentru că pașapoartele sunt gata în curând și vacanța am cumpărat-o deja. Mai am câteva lucruri de cumpărat și totuși mă bucur tare mult că mi-a ajuns comanda Dresslily pentru că aveam aici un costum de baie pe care îmi doream să-l iau cu mine. Detaliez aici tot ce mi-am luat și vă las și câteva poze.


Floral Print Puff Sleeve Dress

Rochie cu mâneci bufante

Nu am mai purtat de foarte mult timp o rochie. Când mi-am ales această rochiță nu eram chiar atât de încântată ca atunci când am primit-o. În realitate mi se pare că este perfectă pentru mine. Mânecile bufante mi se par de un real efect. se așează foarte frumos și îmi place cum arată. Are un decolteu generos și nu pot să spun că m-a deranjat. A arătat frumos și m-am simțit bine purtând această rochiță chiar și cu acest decolteu.

Lungimea este potrivită mie. Se poate vedea exact în poze cam cum se așează și mie mi-a plăcut mult. Această rochiță se închide pe lateral cu un fermoar ascuns. Mi se pare că vine ca turnată și parcă este perfectă pentru mine. Eu am luat mărimea M și această mărime o port și în hainele pe care mi le iau din țară. Cred că se vede și mai frumos atunci când sunt bronzată.


Mock Button Belted Blouse

Bluză cu umăr gol

Nu știu cum se face că de fiecare dată când vreau să mă îmbrac cu câte ceva parcă n-am nimic potrivit. Am vrut să-mi iau o bluză nouă și evident că am ales ceva fistichiu. De data asta am luat o bluză turcoaz cu un umăr gol. Este o bluză cuminte, frumoasă și ochioasă. Îmi place cum se vede, cum arată și cum mă simt eu în ea. Nasturii din partea din față sunt doar de formă. În plus, aceasta vine cu un cordon în talie care pune talia în evidență. Mi se pare că se așează frumos. Am ales mărimea M și pentru această bluză.

Costum de baie întreg

Vroiam un costum de baie întreg pentru că am un pic de burtică și cred că aș putea s-o ascund ușor cu un astfel de costum de baie. am mers pe varianta asta de costum de baie și trebuie să recunosc că sunt mulțumită de alegerea făcută și chiar mi se pare că mă avantajează acel prin din zona abdomenului. Nu că mă ajută să dispară burta ci doar mă ajută să arăt frumos în ciuda faptului că nu sunt perfectă.

Faptul că nu fac sport sau că nu am făcut sport în ultimul timp se vede și nu am cum să mă ascund. Eu mă accept așa cum sunt și cred că trebuie să arăt bine și să apelez la aceste mici trucuri. În zona bustului cred că s-ar fi văzut și mai bine dacă eram puțin mai dotată. Eu l-am luat la reducere dat fiind faptul că mai sunt doar câteva mărimi pe stoc.

Folosiți CODUL DLBF20 pentru o REDUCERE DE 22% . Găsiți acum pe site cele mai mari reduceri din an!!!!

You may also like

16 comentarii

  1. Toate sunt foarte frumoase ,îți stă super bine cu ele .Să te bucuri de ele și să le porți cu mare drag !

  2. Toate articolele îmi plac, rochia are o formă super la decolteu, decupajele la umeri, dar și culoarea fac din bluză o ținută chic, iar la costumul de baie ador printul și faptul că e întreg. Să te bucuri de vacanță, draga mea, aștept multe pozici și story-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.