Cum puteți obține bani, produse sau vouchere cadou cu aplicația Brandbassador

Brandbassador este una din aplicațiile pe care am început s-o folosesc în urmă cu aproape un an. În acel moment am descărcat-o și apoi am abandonat-o. Nu înțelegeam exact mecanismul și ăsta a fost unul dintre motive. Ulterior am observat cum foarte multe fete din online primeau produse și discutau despre materialele care trebuiesc realizate. Am studiat puțin problema și treptat am înțeles cum funcționează totul. Tocmai din acest motiv vreau să detaliez puțin ca să mai luminez și alte persoane.

După instalarea aplicației trebuie să conectezi aplicația la rețelele de socializare pe care ești activ. Cele mai multe task-uri sunt pentru instagram sau tik tok. Nu înțeleg de ce nu-mi merge nicio campanie pentru facebook. Am înțeles că ar fi o problemă legată de IOS și că pe Android nu ar fi bug-uri. Ideea este că oricum sunt foarte puține task-uri pe facebook și nu trebuie să vă îngrijoreze acest aspect.

Această aplicație colaborează cu tot felul de firme. Fiecare firmă are diverse campanii prin care te recompensează cu bani cash, cu voucher pentru firma respectivă sau cu puncte. În dreptul campaniei este scris exact ce trebuie făcut. Vreau să punctez exact cum puteți obține sau care este mecanismul.

Fiecare firmă în parte are nevoie de invitație. Nu prea sunt branduri la care poți aplica pur și simplu și pentru asta este nevoie să cunoști pe cineva care este deja în sistem și care să-ți ofere invitație.

Vouchere cadou la tot felul de firme

În dreptul fiecărui task este menționată valoarea pe care o poți primi. Este menționat exact dacă primești bani cash sau voucher cadou. De exemplu, sunt campanii destul de dese în care îți poți pune poze pe instagrom story, iar în funcție de numărul de vizualizări primești voucher cadou.

Balanța contului este împărțit pentru fiecare brand în parte. În momentul în care ai suficient de mulți bani pentru a face o comandă atunci poți să soliciți un gift card în valoarea pe care ți-o dorești. Poate fi luată o valoare parțială a sumei dacă nu ai nevoie de toată suma, la fel cum poți completa cu bani dacă este nevoie. Recunosc că nu sunt ușor de strâns banii pentru gift card și este de muncit pentru acele campanii. Cu toate astea, am luat produse cel mai des de la Cocosolis, de la Custom Cuff(accesorii – lanțuri și brățări) și acum am făcut gift card pentru un ceas la Daniel Wellington.

Banii se adună în dreptul fiecărei campanii în parte și în momentul în care considerați că ați strâns o sumă suficient de mare, puteți să transferați suma în totalitate sau parțial în voucher cadou. Dacă nu vă ajunge suma pe care o aveți strânsă, puteți să vă transferați din cash, în voucher și să vă completați suma. cel mai probabil firmele nu acceptă 2 coduri de reducere pe aceeași comandă. Eu aveam 150 euro în vouchere Pe Daniel Weelington și mi-am transferat 40 euro din cash ca să-mi pot face un gift card de 190 euro.

Bani Cash

Campanii sunt împărțite între bani cash, vouchere cadou sau puncte. În dreptul fiecăreia sunt menționate, înainte de toate, suma pe care o poți primi, numele campaniei, dar și platforma pe care poți face misiunea. Am prins campanii la care am primit 10 cenți pentru un comentariu pe instagram, dar și 50 euro pentru o poză pe Instagram sau pentru un filmuleț pe Tik Tok.

Misiunile pot fi respinse dacă nu țineți cont de toate mențiunile făcute. Sunt firme la care este important să țineți cont inclusiv de literele mari și vă pot penaliza dacă nu o faceți. De exemplu, Daniel Wellington ține morțiș să fie scrise primele litere cu literă mare.

Banii nu sunt atât de ușor de scos pe cât se crede. La început am crezut că sunt suficiente 5 vânzări ca după acest poți scoate banii. În realitate am înțeles de la fete că este vorba de mult mai multe vânzări. Din ce-am înțeles este vorba de vreo 20 de vânzări ca să poți retrage banii în cont. Eu până acum nu am retras, dar mă bucur de produsele care îmi plac pentru că și ele sunt bune.

Ce produse mi-am luat până acum cu ajutorul aplicației

În aplicație sunt multe firme. O parte dintre au sedii în România și asta face ca comanda plasată să ajungă destul de ușor. Fiecare firmă are o secțiune prin care îți poți crea un cod de reducere. În felul ăsta sunt gestionate vânzările care vin din contul tău. Unii oferă comision din vânzări, alții nu oferă nimic, dar în felul ăsta poți strânge comenzi în cont care să te ajute să poți retrage banii.

Cocosolis a fost firma de la care am luat cele mai multe produse. Sunt foarte serioși, aprobă ușor misiunile și sunt generoși. În ultimul timp nu prea au mai adăugat misiuni, dar eu chiar vă recomand să încercați produsele lor pentru că sunt tare bune.

Natalie Mills era un site de din afară care avea măști de față, mănuși, căciuli, etc. Plăteau bine pentru cei ce aveau produsele lor așa că am profitat de banii strânși, am completat cu cash și a ajuns comanda după 2 luni. Între timp ei s-au retras de pe Brandbassador și când a trebuit să ridic comanda mai trebuia să plătesc vreo 40 lei. Am refuzat comanda pentru că nu mi s-a părut că merita.

Custom Cuff era un site de accesorii. De la ei mi-am luat prima oară o brățară pe care o port și-n prezent. Nu s-a deteriorat absolut deloc și arată foarte bine și acum. A doua comandă pe site-ul lor nu m-a impresionat la fel de mult. Eu am fost vinovată pentru că nu am ales ce trebuie. Acum s-au retras și ei.

Ultimul produs, și cel mai scump, este un ceas Daniel Wellington. Făcusem bani pentru gift card de 150 euro și am transferat 40 euro și așa mi-am creat un gift card de 190 euro și mi-am luat un ceas drăguț. Acesta ar trebui să ajungă la sfârșitul săptămânii. Am fost nevoită să plătesc 39 lei transport pentru el, în plus.

Invitații la campanii

Ideal of Sweeden este un site de accesorii pentru telefoane. Până acum avea mai multe campanii cash, dar văd că în prezent are multe misiuni cu gift card. Este unul din brandurile la care intru mai mereu pentru că bagă constant campanii noi. Găsiți o invitație aici.

Daniel Wellington este un site de ceasuri, accesorii și ochelari de soare. Au început destul de timid pe Brandbasador cu campanii micuțe. Acum sunt în top 3 branduri cu campanii adăugate. Au campanii foarte generoase și chiar merită să încercați să vă alăturați. Se câștigă și mai bine în momentul în care ai un produs pentru că multe din campanii presupun să promovezi produsele. Vă las aici o invitație.

Somavedic este o piatră minune cu ajutorul căreia aveți un somn mai bun, mult mai multă energie și multe alte lucruri care în realitate nu le putem vedea. Nu vă îndemn să credeți în ea, vreau doar să vă spun că sunt foarte generoși în pentru campaniile pe care le are. Este ușor de strâng bani cash, dar și gift card și vă recomand să le dați o șansă. Aici mai găsiți campanii cash, dar și pe bază de voucher. Aveți invitație aici.

Campaniile se mai schimbă. Brandurile se retrag la un moment dat poate pentru că și-au atins obiectivul. În cazul în care mai este cineva interesat de aplicația în sine și mai are întrebări, atunci îmi puteți lăsa un mesaj pe oricare dintre rețelele mele sociale pe care sunt activă: facebook, instagram sau chiar prin comentarii la acest articol.

Cum vi se pare această aplicație? Știați de ea?

You may also like

16 comentarii

  1. Destul de interesant, tin minte in caz ca voi comanda dinbrandurile pe care le ai enumerat mai sus !

  2. Chiar că nu înțelesesem nici eu cum stă treaba, deși mai primisem niște invitații.
    M-am mai lămurit acum, dar voi mai aprofunda până voi lua o decizie.
    Mulțumesc!

  3. Ideea aplicatiei este buna, am avut si eu aplicatia o perioada, dar nu prea gaseam campanii atunci. Poate acum sunt mai multe. ^_^ Sa te bucuri curand de noul tau ceas!

    1. La inceput erau mai putine campanii. Nici acum nu sunt exagerat de multe, dar sunt campanii de unde poti primi lucruri dragute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.