O gustare savuroasă, bogată în proteine

Iubesc snacks-urile și apelez frecvent la ele. Până acum m-a cam ajutat gena în ceea ce privește silueta, dar aș vrea să fiu și eu puțin mai atentă la genul ăsta de gustări pentru a nu-mi afecta silueta în timp. Știu că nu fac minuni doar dacă sunt atentă la alimentație, dar combinate cu puțin sport și ceva mai multă hidratare pe parcursul zilei va face minuni.

Chipsurile proteice se găsesc doar la Herballife Nutrition

Herbal Nutrition s-a gândit la o gustare ideală care să înlocuiască chipsurile clasice. Eu vă spun sincer că am fost extrem de entuziasmată de aceste produse. Toată lumea iubește să savureze o gustare crocantă care să fie și apetisantă. Această gustare eu am încercat-o în două variante : smântână și ceapă și barbeque.

Chipsuri proteice au cu 50% mai puține grăsimi decât chipsurile din cartofi prăjiți. Acestea nu conțin gluten, sunt preparate fără prăjire și pot fi consumate chiar și de vegani sau vegetarieni. În plus, acestea au puține calorii.

Gustul contează cel mai mult așa că eu am gustat ambele variante pentru a putea să vă spun și vouă câte ceva despre acest aspect. Eu nu vreau să vă induc în eroare doar că aceste chipsuri mă duc cu gândul la rondelele din orez. Sunt ușor crocante, dar grosuțe și gustul este plăcut. Punga de chipsuri are 30 g și are 11-12 g de proteine.

De preferat este să aveți în casă aceste chipsuri și în momentul în care aveți chef de ronțăit să apelați la ele în locul altor produse mai puțin sănătoase. Eu pot să spun că mă bucur că am descoperit aceste produse la Herballife Nutrition și sunt curioasă dacă vă tentează și pe voi să le încercați.

Cum scăpați de tentația de a ronțăi câte ceva? Apelați la produse sănătoase sau acceptați tot ceea ce vă iese în cale? Sunteți tentate să încercați aceste chipsuri proteice?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

    1. Cred că sunt foarte delicioase ! De obicei ronțăi tot ce-mi cade în cale ,aceste chipsuri nu le-am încercat,dar mă tentează .

  1. Cine nu si-ar dori sa poată ronțăi intre mese fara acel sentiment de vina? Excelenta recomandare.

  2. Eu nu am mai consumat chipsuri din iulie 2016. Acestea de la Herbalife au fost primele chipsuri pe care le-am mâncat după atâția ani, motivul fiind că sunt sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.