Produse consumate în Martie și Aprilie 2021 și gustări delicioase

În ultimul timp nu am mai avut timp pentru genul ăsta de articole. Le-am tot strâns și nu am apucat să vă povestesc despre ele. Deși dacă stau să mă gândesc bine chiar am consumat puține produse. Îmi petrec mai mult timp prin casă și mai ies din când în când cu copiii pe afară. Dar când ies afară nu mă machiez cine știe ce pentru că ies pe fugă și consum puține produse. Vă povestesc puțin despre alegerile făcute și sper să vă ajute și pe voi.

Până acum ceva timp foloseam doar produse cosmetice în realizarea acestui gen de articole doar că am zis să vă mai arăt și ce gustări delicioase descopăr poate sunteți și voi curioase să le încercați.

Produse cosmetice consumate

Balsamul de păr L’oreal Elseve Extraordinary este unul dintre cele mai fine și bune balsamuri de păr. Este singurul balsam care după folosire părul se simte mai hidratat și mai ușor de pieptănat. Are și ulei de cocos în compoziție și cred că ăsta este motivul pentru care este atât de eficient. Îl folosesc chiar și pentru Cristina și părul este vizibil mai descurcat și ușor de pieptănat. Am folosit și masca din aceeași gamă și este foarte bună și ea.

Gel de duș Nivea Clay fresh este un produs îmbogățit cu argilă și Hibiscus. Îmi place mult textura acestuia. Îmi lasă pielea fină și plăcută la atingere și chiar o hidratează. Este un produs bun pe care vi-l recomand cu drag. Din gama asta cu argilă mai sunt încă 2 produse și eu folosesc acum varianta cu busuioc care îmi place foarte mult.

Apa de gură Listerine este preferata mea. Eu am terminat varianta de 1 litru. Are un preț mult mai bun dacă aleg varianta aceasta mai mare și oricum o folosesc așa că nu mă deranjează deloc. Nu-mi lipsește din rutina mea de îngrijire orală. Îmi lasă un gust plăcut, un miros fresh și chiar îmi dă senzația că face o treabă foarte bună. Nu am mai găsit nicio altă apă de gură care să mă mulțumească.

Rezerva de săpun lichid Dermacol cu cafea și portocală nu mi-a plăcut absolut deloc. Mi-am luat un săpun lichid cu combinația asta de arome și am zis să încerc și rezerva. Am senzația că nu se mai termină o dată pentru că mirosul nu-mi place absolut deloc. Combinația este nepotrivită pentru mine. Poate că sunt persoane cărora le place.

Șamponul Advance Tehniques l-am primit cadou. Mi-a plăcut și consider că este o variantă foarte bună atunci când nu ai încă un produs preferat. Nu face minuni, dar curăță bine, nu usucă părul și se comportă bine. Acum găsiți produse Avon și pe Notino. Mai nou, sunt și reprezentant Avon așa că dacă aveți nevoie de ceva îmi puteți spune ;).

Șamponul Dercos de la Vichy este genial pentru persoanele care au cojițe, pentru persoanele care au părul gras sau au probleme de genul ăsta cu părul. L-a folosit soțul meu, dar a făcut minuni și a rămas fidel acestui produs pentru că-i face bine. O recenzie a acestuia puteți vedea aici ca să vă convingeți dacă aveți nevoie de el.

Gelul de duș concentrat cu lotus și salvie Yves Rocher este foarte bun. Într-adevăr, este nevoie de o picătură sau două și face o treabă excelentă. Miroase bine, hidratează pielea și ocupă puțin spațiu. Eu îl prefer, în special, când plec în vacanțe, dar întind mâna după el chiar și acasă pentru că mă atrage maxim.

Uleiul de păr L’oreal Lipidium Absolut repair mi s-a părut inițial că nu face mai nimic. Abia după ce l-am terminat și l-am înlocuit am realizat că el îmi hidratează foarte bine vârfurile, îl protejează și chiar lasă un luciu plăcut tenului. Sunt suficiente 2, maxim 3 pompițe pentru ca acesta să acționeze. Sunt foarte mulțumită de el. Intenționez să-l încerc și pe cel de la Wella și apoi mă voi hotărâ dacă revin sau nu la el.

Deodorantul Nivea este favoritul meu de câțiva ani. Îl folosesc cu drag pentru că mi se pare eficient în cazul meu. De data asta am temrinat varianta Black&White, dar în fiecare camera am câte un deodorant și am variante diferite. Când spun fiecare cameră mă refer la dormitoare și în baie.

Gustări apetisante

Biscuiții de la Bjorg mi-au plăcut maxim. și trebuie să recunosc că și Cristina a fost încântată de ei. Bărcuțele cu caise au fost terminate destul de repede și pentru că am văzut că-i plac atât de mult le-a mâncat singură. Varianta de biscuiți cu ciocolată mi-au plăcut și mie și m-a încântat faptul că erau ambalați individual. În felul ăsta i-am mâncat pe toți fără să stau cu grijă că i-am desfăcut și se vor muia. Dacă vreți să vedeți ce alte sortimente am mai încercat vedeți aici.

Soocitzi cu sare de mare și miere de la Alka am vrut să- gust pentru că i-am văzut peste tot în online. În primul rând sunt puțin cam scumpi, 4,5 lei. Seamănă mult cu un sticks mai gros. Cu toate astea gustul mi-a plăcut. Chiar am mai cumpărat o pungă și poate mi-aș fi luat mai des doar că nu se găsesc peste tot. Eu am găsit în Auchan, dar în Profi, Penny nu am văzut. Puteți încerca măcat o dată să vedeți dacă vă plac.

M&M crocant abia l-am descoperit. Eu mereu mâncam varianta cu galben pentru că avea alună în interior. Mă gândeam că cel cu albastru este simplu. A pșrimit Cristina punguța asta cadou și vreau să vă spun că mi-au plăccut mult și mie și am tot mâncat M&M. Dacă nici voi nu le-ați încercat o puteți face.

Jeleuri Roshen Frozen Yogo au fost foarte bune. Cristina este o mare iubitoare de jeleuri deși eu le cam ocolesc și îi cumpăr rar. Acestea le-am luat din Selgros. Nu am mai văzut într-un alt magazin. Mi-au plăcut chiar și mie în varianta asta ți chiar le-aș recumpăra.

Siropul de zmeură de la Penny a înlocuit sucurile acidulate. eu prefer Cola oricând/oricum. Am vrut să mai răresc să beau suc și atunci am văzut că variantele astea de sirop îmi plac și le combin cu apă minerală. De obicei îmi luam genul ăsta de concentrat din LIDL doar că am vrut să încerc și altceva și mi-a plăcut și acesta. Acum depinde unde mă dus să-mi fac cumpărăturile.

Șervețelele umede din LIDL sunt preferatele mele de ceva timp. Sunt ieftine și eficiente. Niciodată nu s-a iritat Eva de la ele și le folosesc pentru tot felul de lucruri: pentru funduleț, în bucătărie, de purtat în poșetă, pentru șters încălțămintea, etc.

Voi ce produse ați mai descoperit în ultimul timp? Ați încercat vreunul din produsele folosite de mine?

You may also like

8 comentarii

  1. Deodorantul Nivea imi place mult și mie ,îl folosesc și eu și șervețelele umede de ka LIDL sunt nelipsite .Ai consumat destul de multe produse și faine .Ceva timp în urmă am avut și eu un balsam de păr de la Loreal și este super fain .

  2. Sapunul de la dermacol il am in minte de mai mult timp sa il incerc dar uit mereu de el , din celelalte produse cateva le stiu si eu , nu ma impac deloc cu gama de par de la avon .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.