Biscuiți sănătoși pentru micii curioși

Copiilor le este mereu poftă de câte ceva așa că trebuie să am ronțăieli diverse prin casă ca să le pot satisface dorința asta. Tentațiile sunt la tot pasul, ca să nu mai vorbesc despre gustările nesănătoase așa că cei la de Buzzstore mi-au propus să încerc câteva gustări sănătoase care ar putea fi pe placul piticilor mei.

Gustările sunt nelipsite așa că faptul că am primit acești biscuiți din diverse game nu a putut decât să mă bucure. A fost o bucurie foarte mare și pentru copii, dar și pentru mine. Ambalajele sunt foarte vesele și îi atrag ca un magnet și pe copii. Cel puțin copiii mei de aceste aspecte au ținut cont atunci când au făcut alegerile.

Bjorg vine în ajutorul nostru cu gustări bio, din cereale integrale, dedicate în întregime celor care vor să exploreze lumea produselor sănătoase! Păstrate într-un ambalaj prietenos cu cei mici, gustările Bjorg sunt ideale pentru momente de răsfăț și le oferă acestora gustarea delicioasă, dar și sănătoasă de care au nevoie. În plus, vei avea ocazia să îmbini un stil de viață sănătos pentru micuții tăi cu ingrediente pe care aceștia le iubesc, cum ar fi ciocolata sau piureurile din fructe.

Bărcuțe cu caise Bjorg

Am lăsat-o pe Cristina să aleagă cu ce sortiment vrea ea să înceapă. După ce a analizat foarte bine oferta s-a oprit asupra acestor biscuiți cu caise. Aceștia sunt făcuți din grâu integral, cu zaharuri nerafinate, fără ulei de palmier și fără arome adăugate. Biscuitele este moale și ușor elastic, iar în mijloc are un piure din fructe de caise. Gustul ponderat de dulce se împletește perfect cu gustul acrișor al caiselor așa că a reușit să mănânce suficient de mulți biscuiței din aceștia. În cutie se găsesc 3 punguțe, iar în fiecare punguță sunt câte 6 biscuiți. Chiar sunt buni așa că merită încercați.

Biscuiți cu pepite cu ciocolată și alune de pădure

Acești biscuiți i-am gustat și eu pentru că mi s-au părut interesanți. Gustul este bun de tot. Sunt ușor sfărâmicioși și crocanți de la alune. Gustul bun și foarte puțin dulce. I-am rupt o bucățică de biscuite și i-am dat și Evei care l-a tot foit dintr-o mânuță într-alta până când l-a terminat. Nu știu dacă este ciocolată normală, dar n-am văzut s-o agite sau să fie ceva schimbări în comportamentul ei în ceea ce privește energia.

Cea de-a doua cutie este asemănătoare cu aceasta doar că biscuiții au cacao în compoziție. Sunt la fel de buni și de apetisanți ca cei de mai sus. Îmi place mult și faptul că sunt ambalați individual și că pot fi luați ca și snack sau puși la pachet la școală sau în parc.

Biscuiți glazurați cu ciocolată cu lapte sub formă de elefant

Biscuiții sub formă de elefant sunt foarte gustoși. Sunt ambalați câte 2 într-o punguță și cutia are 6 pachețele. Aceștia sunt sub formă de elefant și pe spate sunt glazurați cu o ciocolată fină de lapte. Ei sunt ușor sfărâmicioși, dar extraordinar de gustoși.

Aceste sortimente de biscuiți pot fi găsite în hypermarket-uri, dar și pe nutrivita.ro ! În colet am primit câte un pachet de biscuiți din fiecare sortiment, un rucsac cu logo-ul acestora și o carte de colorat!

Ați încercat până acum biscuiții Bjorg? Care dintre sortimenele arătate vă tentează cel mai mult?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu i am incercat inca dar arata bestiali, trebuie neaparat sa ii testez, sa ii gust impreuna cu printesa mea, Didi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.