Uleiuri senzaționale cu întrebuințări multiple de la Hei Poa

Îmi place să încerc produse noi și când vine vorba despre produse miraculoase, cu un miros absolut superb care mă duc cu gândul la vacanță chiar nu am cum să refuz. De data aceasta am luat contact pentru prima dată cu brand-ul Hei Poa care are multe produse interesante pe care mi le doresc să le încerc. Pentru moment vreau să vă spun experiența mea cu uleiul Reine des Marquises, Mille Fleurs și Monoi orchidee Tropicale.

În primul rând toate cele 3 uleiuri miros genial. Au un miros plăcut, relaxant și care te duc cu gândul undeva departe. Aș putea să spun că de multe ori am închis ochii și mi-am imaginat că sunt pe o plajă exotică înconjurată de cel mai fin nisip, iar în fața mea am cel mai frumos ocean ever. Evident că am deschis ochii și mi-am dat seama că totul este în mintea mea. Vreau să vă povestesc despre fiecare în parte pentru că fiecare are povestea lui.

Hei Poa – Reine des Marquises

Acest ulei este realizat cu ulei esențial de Ylang-Ylang și prin înmuierea petalelor de Ylang-Ylang și Tiaré în ulei de cocos. Această floare maiestuoasă, supranumită „Regina Florilor”, conferă acestui ulei un parfum floral, pudrat. Atât vara cât și iarna, Reine des Marquises Monoi hidratează și vă hrănește pielea și părul.

Mirosul este genial. Intens și totuși pe piele nu se simte chiar atât de puternic. Are foarte multe întrebuințări printre care:

  1. Pentru îngrijirea tenului: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme și masează fața curățată în prealabil. Prin mișcări blânde pornește dinspre zona nasului spre extremități, folosind mereu mișcări ascendente pentru un efect de lifting. Trage prin masaj excesul de produs spre linia părului. Masajul tenului cu ulei de MONOI este ideal după baie, când porii sunt deschiși.
  2. Pentru îngrijirea părului: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme. Distribuie produsul în palme. Piaptănă cu degetele părul.
  3. Pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme și masează picioarele și mâinile. Insistă pe zonele uscate.
  4. Pentru manichiură și pedichiură. Aplicați ulei de MONOI pe cuticule și masați patul unghial și cuticulele. După 5-10 împingeți cuticula cu un bețisor de lemn. Degresați înainte de aplicarea lacului de unghii.
  5. Un moment de indulgență la baie: Turnați câteva picături de ulei de MONOI în apa caldă din cadă. Relaxați-vă cât timp uleiul de MONOI are grijă de piele chiar din momentul băii. ATENȚIE la accidente: pericol de alunecare în cada de baie!

Mi-am luat acest ulei în vacanță și l-am aplicat atât pe corp, cât și pe păr. A fost suficient să aplic o cantitate mică de produs ca să nu se îngrașe părul. În schimb, mi-a plăcut că se elibera câte un miros plăcut atât din păr, cât și de pe corp la fiecare atingere.

Ulei de Monoi AO cu parfum de Orhidee Tropicala

Proprietăți:
– este rezultatul unui proces de macerare al florilor proaspete de Tiară în uleiul de Copra – acesta lasă pielea și părul delicat parfumat;
– un produs cu utilizări multiple, uleiul de Monoi este folosit pentru masaj și pentru îngrijirea zilnică a pielii și părului;
– cu un conținut ridicat de elemente esențiale (Omega 9 și 6, acizi grași esențiali, acid lauric și tocoferol=vitamina E), hidratează, hrănește și repară pielea și părul.
– fără coloranți artificiali sau conservanți;
– parfumul bogat și exotic de cocoș îmbracă pielea și părul.

Modul de utilizare al uleiului este identic cu cel al uleiului Reine des Marquises. Poate fi folosit pe diverse zone și vă asigur că mirosul este divin. Făcând o comparație cu primul ulei aș putea să spun că acesta este puțin mai subtil. Nu este la fel de puternic ca primul și are o notă ușor mai dulce să zic așa.

Ulei de Monoi AO 1000 Flori

Proprietăți:
– este un ulei prețios de Monoi produs prin macerarea succesivă a 1000 de flori prețioase într-un litru de ulei de cocos;
– procesul începe cu cea mai parfumată floare și se termină cu cea mai delicat parfumată: 200 Flori de Tiară, 200 Flori de Frangipani, 200 Flori de Hibiscus, 100 Flori Kau, 100 Flori Ylang-Ylang, 200 Flori de Lotus;
– un produs cu utilizări multiple, uleiul de Monoi este folosit pentru masaj și pentru îngrijirea zilnică a pielii și părului;
– cu un conținut ridicat de elemente esențiale (Omega 9 și 6, acizi grași esențiali, acid lauric și tocoferol=vitamina E), hidratează, hrănește și repară pielea și părul;
– fără coloranți artificiali sau conservanți.

Dintre toate cele 3 uleiuri parcă pe acesta îl simt cel mai puțin. Nu este la fel de puternic ca primele două. Mă așteptam ca mirosul de flori să fie mult mai evident, dar nu. Miroase subtil a floricele și dacă nu vreți să fiți deranjate de miros atunci acesta cred că este cel mai potrivit. Ca și metode de aplicare verificați primul ulei pentru că zonele sunt aceleași.

Eu chiar vă recomand să vă alegeți măcar unul dintre acestea și să vedeți dacă vă place. Trebuie să recunosc că eu am fost cucerită de primul ulei și ordinea în care le-am prezentat este și cea a preferințelor mele. În funcție de caracteristicile fiecăruia vă puteți orienta și voi asupra unuia.

Care dintre cele 3 uleiuri vă atrage cel mai mult atenția?

You may also like

11 comentarii

  1. Cred că primul mi-ar plăcea și mie mai mult ,imi place că are un miros mai puternic ,dar cred că toate sunt minunate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.