Solutii AC pentru pensiuni si hosteluri

Cunoscute și sub denumirea de console, aparatele de aer condiționat convertibil sunt acele echipamente moderne care au fost proiectate atât în vederea obținerii necesarului de frig, cât și pentru operarea în regim de încălzire. Acestea sunt destinate montajului sub fereastră, fiind o alternativă convenabilă de climatizare a spațiilor interioare unde nu sunt instalate calorifere.

Aparatele de aer condiționat de tip consolă prezintă o bună eficiență din punct de vedere energetic și se bucură de o funcționare silențioasă, fiind ideale pentru orice cameră, indiferent de spațiile pentru care sunt destinate. Pentru a crea un mediu agreabil, cu temperaturi plăcute, indiferent de sezon, puteți monta cu încredere un AC convertibil Zephir de 18000 BTU care dispune de puterea (capacitatea) adecvată suprafeței, exprimată în BTU/h. Noile ac-uri tip consolă fabricate de Zephir beneficiază de tehnologii de ultimă oră în acest domeniu pentru a asigura un grad de confort optim astfel încât o persoană să se poată bucura de un mediu plăcut într-o incintă indiferent de ce vreme este afară. Din acest motiv, astfel de sisteme pot reprezenta o soluție perfectă pentru climatizarea unor pensiuni, hosteluri sau alte clădiri de acest fel.

O altă alternativă care prezintă avantaje o constituie și alegerea unor aparatele de aer condiționat portabile / mobile perfecte pentru numeroase situații. Vă îndemnam să achiziționați sisteme AC numai de la producători cunoscuți pe piață, pentru a avea garanția calității superioare din punct de vedere energetic dar și a rezultatelor obținute precum și prețuri corecte la produsele pe care urmează să le achiziționați.

Alegeți și dumneavoastră un astfel de sistem AC pentru locuința proprie sau pentru orice alt spațiu și bucurați-vă de răcoare în timpul unei zile caniculare de vară sau de temperaturi acceptabile atunci când afară este foarte frig printr-o metodă foarte la îndemână.

You may also like

Un comentariu

  1. postarea ta imi aduce aminte de o pensiune la care ne-am cazat in cluj, la Floresti, acum vreo 2 ani. Era deja noapte si acolo am gasit prima data liber. Era vara, am intrebat de aer conditionat, au zis ca nu au, dar am zis ca e noapte si nu e asa cald. Nu stiu daca am dormit 2 ore in noaptea aia. De atunci nu ma mai cazez vara niciodata in locuri care nu au AC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.