Detalii despre a doua ședință de epilare definitivă de la Amazing Skin Galați

Luna trecută am fost la Amazing Skin pentru cea de-a doua ședință de epilare definitivă. Aveam experiența primei ședințe și am fost extrem de relaxată. Pentru cine vrea să citească experiența primei mele ședințe atunci puteți intra aici să vedeți exact.

Cât durează ședința de epilare și ce schimbări am observat după cea de-a doua ședință de epilare

Astăzi vă povestesc despre cea de-a doua ședință de epilare definitivă care a avut loc acum aproape o lună. Am vrut să las ceva timp să treacă pentru a vă spune exact detalii concrete despre această ședință. Vreau să repet faptul că eu îmi fac epilare definitivă pe picioare varianta lungă adică de sus până jos și axilă. Tot acest proces a durat 30 de minute. Nimeni nu poate spune că nu are timp să ajungă la o ședință de genul pentru că aceasta durează foarte puțin. În plus, acum sunt câteva pachete speciale care vă pot oferi reduceri substanțiale. Detalii referitoare la preț găsiți pe site-ul celor de la Amazing Skin pentru că puteți prinde oferte chiar bune și avantajoase.

Eu am fost la Amazing Skin în Galați, dar îi puteți găsi și în București, Bacău, Iași, Brăila sau Galați.

Încă de la prima ședință mi s-a spus că va folosi o intensitate mai mare a aparatului. Nu m-a deranjat absolut deloc. Nu se simt nimic, poate mici pișcături fine în unele zone. Cred că orice persoană care se epilează suferă mult mai mult decât acest mici pișcături.

Chiar dacă am făcut abia 2 ședințe trebuie să recunosc că părul meu nu mai crește chiar atât de des. În momentul de față este foarte rar. Am câteva fie răzlețe crescute și, ce-mi place cel mai mult, este faptul că firele care cresc acum sunt foarte subțiri. Sunt fine de tot și sunt ușor de îndepărtat. Cele mai multe mi-au crescut în zona genunchilor pentru că în rest nu am prea multe fire de păr. Și la axilă este tot la fel.

Peste 2 zile am programare pentru o nouă ședință de epilare. Abia aștept să merg să văd ce schimbări voi vedea și după cea de-a doua ședință de epilare definitivă. Am să vă țin la curent cu toate schimbările în eventualitatea că vă poate ajuta și pe voi dacă vă hotărâți să apelați la epilarea definitivă.

Ce părere aveți de epilarea definitivă? Vă surâde ideea să încercați sau ați făcut-o deja?

You may also like

19 comentarii

  1. Si eu fac epilare definitiva. Am facut deja 3 sedinte. La primele 2 nu am simtit nici eu nimic, dar la a3a sedinta deja s-a simtit durerea…

  2. Eu ma epilez cu ceara. Insa am incercat o data o sedinta cu laser si am avut o reactie urata pe piele, am pielea destul de sensibila si de atunci imi este teama sa reincerc. Desi mi-as dori macar axila sa o fac definitiv

  3. Bravo, felicitari ca iti continui sedintele. Pare tentant si pentru mine in viitor dar deocamdata mai culeg informatii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.