Farmasi Be Fit – cosmetice potrivite pentru femeile active

Trebuie să recunosc că până acum nu știam că cei de la Farmasi au în colecție gama Be Fit. Aceasta gamă este destinată persoanelor active și pline de energie. Produsele acestea au rolul de a se fixa foarte bine pe ten și de a rezista întrega zi la transpirație și transfer. Să vă povestesc ce produse am descoperit eu.

Farmasi – Be Fit

În urmă cu puțin timp Farmasi a început să-și vândă produsele prin reprezentanți. Produsele lor pot fi comandate din catalog, iar reprezentanții beneficiază de o grilă de comisioane în funcție de valoarea comenzii. Dacă sunteți curioase de un business part time ca acesta puteți să contactați un reprezentant sau să le dați un mesaj diresct celor de la Farmasi ca să vă poată explica mai multe.

Eu am primit toate aceste produse în urma întâlnirii de bloggerițe pe care am avut-o în urmă cu puțin timp. Produsele lor nu-mi erau străine așa că m-am bucurat că pot încerca gama Be Fit despre care nu știam mare lucru. La eveniment am avut și un stand dedicat acestui brand și un reprezentant dispus să ne povestească despre fiecare produs care ni se părea interesant, dar le puteam și încerca.

Crema hidratantă corectoare

Crema corectoare se poate găsi în 2 nuanțe: Light și Medium. Eu le am pe ambele, iar mie mi se potrivește varianta medium pentru că am tenul ceva mai închis. Este o cremă care se uniformizează ușor pe ten și lasă un finish neted. Acoperirea este mică spre medie și este rezistent la transfer. Îmi place că nu-l găsesc pe ecranul telefonului pentru că aici am mereu probleme. Rezistă foarte bine întreaga zi chiar dacă nu este fixat cu pudră. În plus, oferă tenului un aspect natural. Pentru persoanele care nu au mari imperfecțiuni și care vor să-și uniformizeze culoarea pielii, crema corectoare de la Farmasi este alegerea perfectă.

Cosmetice Be Fit – Farmasi

Rimelul rezistent la apă Be Fit promite să fie eficient împotriva apei și a transpirației. Acesta oferă alungire și volum. Este singurul produs pe care nu l-am încercat încă pentru că am 3 astfel de produse desfăcute și nu vreau să risc să se usuce fără să apuc să le încerc.

Fard lichid pentru buze și obraji Be Fit este un produs pe post de ruj doar că merge aplicat și pe post de blush. Mie îmi place mult cum se simte pe buze. Este un roșu cald și plăcut. Îmi place cum se vede și ca blush. Pentru asta, l-am pus în geantă pentru acele momente în care plec pe fugă de acasă și vreau să-mi fac/refac machiajul în mașină.

Mascara transparentă pentru sprâncene Be Fit este un produs care seamănă cu un fel de fixativ de sprâncene. Este o formulă interesantă cu o perie ca cea a rimelului cu ajutorul căruia se pot pieptăna și aranja sprâncenele. Ele arată bine doar că nu văd acest produs ca pe unul indispensabil.

Spray-ul Be Fit pentru fixarea machiajului este în topul preferințelor mele. Am mai folosit un singur produs cu aceste proprietăți și chiar îmi lipsea așa ceva din dulapul de cosmetice. Acesta nu schimba cu nimic textura machiajului, oferă un aer fresh și oferă o rezistență mai bunp a machiajului.

Mă declar mulțumită de gama Be Fit și mă bucur că am descoperit-o. Din gama asta nu am încercat pudra și șervețelele care au rolul de a îndepărta transpirația. Produsele sunt potrivite pentru persoanele active sau pentru zilele călduroase de vară.


Apa de parfum RUYA

Mama m-a rugat să-i recomand un parfum dulce. Primul meu gând a fost către Ruya de la Farmasi! Asta poate și pentru că este cea mai nouă descoperire! Are ca note de mijloc iasomia și tuberoza, iar baza este din boabe de cacao și Tonka! M-a impresionat combinatia și îmi place mult cum se simte pe piele! În plus persistă foarte mult timp și prețul este bun.

Voi ați încercat vreunul din această gama Farmasi? Vă plac produsele Farmasi? Care este preferatul vostru?

You may also like

16 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse.Recunosc ca parfumul Ruya imi face cu ochiul,prea l-am văzut în atatea articole

  2. Am încercat și eu câte ceva de la Farmasi ,dsr această gamă nu am incercat-o ,mi-am comandat și eu acuma acest parfum de la ei să văd cum este pentru că-l văd cam lăudat peste tot ! Să te bucuri de ele draga mea !

  3. Sa ști ca și pe mine ma deranjează fondul de ten de pe telefon… Pare super produsul, sper sa reușesc să-l încerc și eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.