Detalii despre prima ședința de epilare definitivă de la Amazing Skin Galați

În urmă cu 2 săptămâni am fost pentru prima oară să-mi fac epilare definitivă. Am primit foarte multe întrebări referitoare la acest aspect și tocmai din acest motiv am zis că vreau să detaliez acest subiect prin care să vă ofer și vouă informațiile pe care și eu de dețin până în prezent. În plus, vreau să vă povestesc și care sunt schimbările pe care le văd în urma acestei ședințe.

Foliculita și câteva detalii despre mine

Unul dintre motivele care m-au convins că am nevoie de epilare definitivă a fost faptul că foliculita mea arată foarte rău în perioada asta. Dermatologul mi-a zis că aceasta a arată mult mai rău în perioada asta pentru că am un sistem imunitar scăzut. Mi-a dat câteva creme, vitamine și, printre altele, și îndemnul de a apela la epilare definitivă pentru că asta ar fi una dintre soluții.

Foliculita este o inflamație la nivelul rădăcinii firelor de păr și adesea este confundată cu acneea, deoarece are aspectul unor mici leziuni cu puroi situate în zonele cu pilozitate, înconjurate de o zonă roşie.

Trebuie să recunosc că nici eu nu sunt foarte liniștită și poate că alimentez această problemă. Mereu încerc să scot la suprafață acele fire de păr. Asta și pentru că sunt greu de îndepărtat cu epilatorul, ceara sau chiar lama. Agresând pielea, evident că aceasta suferă și cred că acum picioarele mele arată cel mai rău. Am mai avut momente în care unele zone arătau mai rău și unul dintre cele mai bune tratamente era să merg la mare. Sarea se pare că trata foarte bine zonele și dacă mai stăteam la soare nu mai existau pete mici și roșii pe picioare.

Cum a decurs ședința de epilare definitivă

Mi-am făcut programare la Amazing Skin Galați și am fost sunată cu o zi înainte de a merge la epilare definitivă. Mi-a spus că nu trebuie să fac nimic special doar că trebuie să mă rad. Asta a fost singura condiție. O dată ajunsă la salon totul a decurs foarte simplu și fără dureri. Mi s-a aplicat un gel pe zona pe care vroiam s-o epilez și apoi a trecut aparatul peste aceste zone. Acesta dădea câteva impulsuri și se muta pentru a acoperi întreaga suprafață de pe picioare.

Pentru început am zis că-mi fac picioarele să arate bine și să scap de grija părului nedorit. Deranjant este faptul că nici rasul nu este o soluție pentru mine pentru că a doua zi deja acesta se vede. Până la genunchi firul de păr este gros, închis la culoare și destul de gros. De la genunchi în sus firul este subțire, dar am zis să-mi iau de-o grijă. Și axila este o zonă care mă deranjează așa că am zis să rezolv și această zonă. Cea de-a treia zonă care mă deranja era în zona feței. Totul este mult mai ușor când apelezi la epilare definitivă și nu mai duci grija pilozității excesive.

Doamna de la salon m-a anunțat că este posibil să simt mici pișcături doar că a dat o intensitate mică având în vedere că este prima ședință. Eu nu am simțit niciun disconfort. Tocmai din acest motiv nu am avut ce detalii să dau referitor la prima mea ședință de epilare definitivă. Nu am simțit absolut nimic și imediat după terminarea ședinței nu vezi nimic.

Rezultate după 2 săptămâni de la prima ședință de epilare definitivă

După aproape 2 săptămâni de la vizita la Amazing Skin din Galați am văzut prima schimbare. Dintr-o întâmplare am apucat un fir de păr și nici n-am tras prea tare de el că acesta a căzut. Curiozitatea m-a făcut să mai încerc încă o dată și chiar mi-a plăcut să văd cum părul se duce văzând cu ochii. Încă nu pot să spun dacă sunt zone în care părul nu mai crește, dar acesta ar fi primul semn.

Nu ar trebui să vă temeți de reacții. Nu știu de ce lumea se așteaptă să doară sau să aibă vreun anumit disconfort în timpul ședinței de epilare. În plus, totul decurge foarte repede. Urmează să am o nouă programare în curând, iar dacă voi vedea schimbări în acest sens am să vin cu o completare la acest articol.

Până atunci nu pot decât să mă bucur că la vară voi arăta bine și sper ca picioarele mele să fie la fel de fine și de catifelate ca acelea pe care le văd eu prin reviste! 🙂

Ce părere aveți de epilarea definitivă? Vă surâde ideea să încercați sau ați făcut-o deja?

You may also like

26 de comentarii

 1. Si pe mine mă tentează epilare definitivă…chiar mă gândesc că în viitor să-mi cumpăr un epilator de la Braun…dar vor fi anumite zone în care m-as face la salon.

 2. Și eu am probleme u foliculita… As încerca.. Cat timp își face efectul…0ana creste din nou?

  1. Cu siguranță mă tenteaza epilarea definitivă. Mi se pare cea mai buna alegere după ani de metode de epilat care nu mă mulțumesc niciun.

 3. Nu am făcut așa ceva ,dar mă bucur pentru tine că a decurs toate ok și că este bine .Mulțumim pentru informații !

 4. De multe ori mi-a trecut prin minte gândul de epilare definitivă.
  Articolul tău mi-a oferit informații pe care n le știam iar experiența ta mă va ajuta cu siguranță să iau o decizie.

 5. Si eu m-am baga la o astfel de epilare, sa nu mai pierd timp mereu pentru a îndepărta părul nedorit.

 6. Si eu vreau sa îmi fac programare, chiar îmi doresc sa scap odată pentru totdeauna de parul nedorit.

 7. Ma bucur ca esti multumita de alegerea ta si ca totul este ok! Ma bate si pe mine gandul, dar mai astept o leaca 🙂

 8. Am facut si eu mai demult o sedinta de epilare definitiva, dar nu stiu de ce am renuntat. Bine, eu am si putin par pe picioare si folosesc doar lama, asa ca nu ma deranjeaza foarte tare.

 9. Si eu am inceput de curand epilarea definitiva. Am facut 2 sedinte si urmeaza saptamana viitoare a3a. Sunt foarte multumita, parul de abia mai creste.

 10. Ce fain, Ramona, epilarea definitiva e ceva ce imi doresc si eu de foarte mult timp.
  Mersi ca ai impartasit cu noi!

 11. Ești norocoasă dacă deja după numai 1 ședință a început să se rărească părul. Eu fiind brunetă, cu firul gros și rădăcină puternică, am ceva bătaie de cap chiar și cu epilarea definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.